reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

to kolejny powod dla,ktorego nie spieszy mi,sie z porodem bo nie chce tu rodzic tylko w niemczech wole robic z siebie blazna i nie rozumiec co kto do mnje mowic niz placic zaraz za 3 osoby bo wtedy to kredyt murowany aby odac za same rachunki

reklama
Madzia szef totalny kretyn :/ reszta współpracowników nie lepsza :wściekła/y: Nie denerwuj się Kochana, szkoda Twojego zdrowia i Leonka... Weż roczny macierzyński, a później ich olej. Bezsensu wracać do takich wstrętnych ludzi i się poświęcać :/ także uszy do góry :) Najważniejsze, że jesteś chroniona i masz zapewnione teraz L4, a później macierzyński, także prawie półtorej roku spokoju :) Staraj się myśleć o swojej rodzince, a nie tych ćwokach z pracy.
U mnie dzisiaj jakiś okropny dzień byłam w sklepie i mimo, że to kawałek to wróciłam wykończona i zasapana... Czuję się jakby ktoś całą energię wypompował ze mnie. Nawet batoniki nie pomagają :eek:

magda ! - zbulwersowało mnie to co napisałaś.. cham , prostak , i jezeli mówi tak o swoich pracownicach, które na niego tyrają , o jego żonie nie wspomnę , mozna by powiedzieć ze rodzi mu tylko dzieci i wtrąca się w biznes.. i jak można tak epitetować ? :wściekła/y: dorośli ludzie, brak wychowania.

ja na Twoim miescu poszłabym na rok macierzyńskiego i niech sobie radzi. nie pozwól sobie na takie traktowanie.. bo jakbyś zrobiła jak on ci zagra wiedzieli by że mogą robić tak za kazdym razem, nie daj soę kochana i nie przejmuj się. odetnij się od nich i uciekaj jak najdalej..szkoda nerwów i po tym co zrobili i powiedzieli szkoda na nich Twojego poswieconego czasu pracy.. poświeć się dzidzi i na pewno znajdziesz coś inego.

Avocado nadrabiałam serie Czystej krwi :) Kiedyś obejrzałam 3 pierwsze, po 3 stwierdziłam że mam dość i odpuściłam ale siostra mi powiedziała że producenci chyba poszli po rozum do głowy i spuścili z tonu w kolejnych produkcjach. I tak Najpierw obejrzałam całą 5 serie a potem 5 pierwszych odcinków 6 i czekam na premierę kolejnego odcina w poniedziałek. Teraz muszę ściągnąć 4 choć widziałam że na FOXie leci :)

ehh na śniadanie poszedł kolejny kg pomidorów, patrzę na nie i się zastanawiam jakim cudem jeszcze nie mam ich dość ....:eek:

ursula no co do Czystej krwi, to i tak jakoś najbardziej przypadł mi do gustu serią pierwszą.
Ja właśnie zaczęłam Hannibala i chyba jest za mocny... choć znając siebie, to pewnie wcześniej, czy później i tak go wsunę. Mojemu E się mózg lasuje jak czasem zerknie co oglądam :p

avocado ja ostatnio się natknęłam na jeden z pierwszych odcinków "Przyjaciół", których kiedyś uwielbiałam. Teraz to, co oglądałam wydawało mi się żalosne, ale może kiepski odcinek. Natomiast odkryłam na nowo Alfa :) gość ma niesamowite teksty!

heheh Widzę, że wszystkie mamy podobnie ;) Ja rozpoczęłam już 2 sezon Gotowych na wszystko...trochę mam do obejrzenia, bo jest aż 6 sezonów. Potem pomyślę, co dalej :)

reklama
"Przyjaciół" sukcesywnie kupowałam z M na każdym wyjeździe z kiepską pogodą kupowałiśy po jednej serii , teraz mamy komplet i jak nic nie ma w tv to odpalamy i leci w tle. Serial znam na pamięć choć 1 seria jest naprawdę słaba. Teraz powtarzam "Pamiętniki wampirów" pierwsza seria fatalna przynajmniej do połowy ale od 2 potrafiłam przeryczeć godzinę po smutnych odcinkach a M się patrzył jak na walniętą :D
Przymierzam się do Gry o tron ale widziałam dwa pierwsze odcinki i jakoś mi nie poszło, w ciąży usypiam na każdym filmie boję się że cięższego serialu mogę nie przebrnąć :-p
"Gotowe na wsztstko' widziałam 4 serie potem jakoś odpadłam, widziałam teraz że 5 seria leci ale zupełnie już nie pamiętam co tam było :/

Do góry