reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Właśnie pisałam sms do mojej ginekolog i odpisala ze jeżeli nie swędzi ani nie piecze do nie ma powodów do niepokojów.Jutro mam szkole rodzenia spytam położnej.Chcaialm też dzisiaj kupic takie wkladki które rozpoznaja wody płodowe i inne bakterie ale w 5 aptekach nic nie bylo z czego w 4 nie wiedzieli ze takie cos istnieje ;/

meago - tak wiem ze malo prawdopodobne gdyż w tą środe na wizycie szyjka 4 cm i zamknięta ale w ciąży to dopuszczam do siebie najgorsze myśli, zreszta każda z nas tak ma.
Gusiak88 - też słyszałam o takich papierkach lakmusowych, jutro podjade po nie najwyżej.

Hej dziewczyny właśnie wróciłam z kontroli USG zaraz napiszę w odpowiednim wątku. I wrzucę fotki z dzisiejszych zakupów.
Czekoladka Co do upławów, to tak jak pisała Ci Twoja dr, a jeśli chodzi o kolor to najczęściej zwracają uwagę lekarze jak są zielone, albo jak obojętnie jakim kolorze + te objawy co pisała Twoja dr.
Bunny ciacho zaraz wrzucę.

Mnie również zwiększyła się ostatnio wydzielina, tak więc to chyba normalne. A co do testów ph to w rossmannie też dostaniesz;-) tam są przeróżne testy, od owulacyjnych, przez glukozę, itp.

TEST VISION do wykrywania wycieku płynu owodniowego 1szt. - Apteka internetowa i-Apteka.pl

ja bym sie nie martwila, bo tez nieraz mokrusko sie robi a czasami nic, troche paniki bylo ale po wizycie juz nie, ale wiadomo latwo sie mowi gorzej robi :)

mnie dzisi za to boli caly dzien serdusio (wiem ze ono nie boli no ale mnie boli :-p) jak leze to ejszcze ok, ale gorzej jak sie ruszam to czasem tak mocniej - nie jest to pierwszy raz i wydaje mi sie ze to nerwobole, przez to lezenie na lewym boku moze bo sie serduszko gniecie? :( nie wiem sama ja to tez panikuje ze to zakrzep :zawstydzona/y: ale w ciazy juz to mialam wlasnie od lezenia na lewym boczku za dlugo i na drugi dzien przechodzilo, no poczekam jak jutro bedzie, ktos mial cos takiego z Was??

reklama
Do góry