reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
ja dziekuje dzieczyny nadrobic to co napisalyscie mistrzostwo ;p niedawno wrócilam jestem padnieta ale dalam rade przeczytac ;p

marys25 taki spiworek to do spania :)
Gusiak88 kochana nie mialam dostepu do neta ale nadrobie jutro postaram się być wczesniej ;p u nas musisz mieć glukoze kupiona
nonek90 gratuluje synusia i oczywiście 5 :)

Oj oj nieładnie avocado! Na takie pokuszenie nas wodzić! :no::no::-p

A co ty masz zamiar rodzić w 10 minut, że się boisz, że 13km nie przejedziesz?
Do pierwszego porodu jechałam 36km, a teraz się zastanawiam, czy nie wybrać tego, do którego musiałabym jechać 60km :)

Zastanawiam się dziewczyny, czy przy wyborze zwracanie uwagę też na to, czy od razu dostajecie dziecko, czy stosuja ochrone krocza, czy jest znieczulenie?

Proszę o głosiki Koalicja dla wcześniaka
[url]http://www.petycje.pl/9659

[/URL]
dziewczyny wiecie że opiekuje się swoją babcią.jest to praca na cały etat 7 dni w tygodniu,ale nie narzekam.Do tej pory dostawałam na babcię zasiłek pielęgnacyjny w kwocie 560 zł.To nie jest wiele ale zawsze coś.Od 30 czerwca odebrano mi prawo do tego zasiłku bo tak się zmieniły ustawy że odebrano je wszystkim z mety.....od tak.Jeśli możecie wejdzcie na stronkę petycji i oddajcie głos na tak.Bardzo ważne jest to aby po oddaniu głosu wejść na swoją pocztę i potwierdzić oddany głos.Innaczej będzie on nie ważny.Dziękuję wszystkim

Ostatnia edycja:
no ja bede jutro dzwonila do szkoly rodzenia, i tam polozna jest z tego szpitala, w ktorym chyba bede rodzila to na zajeciach dowiem sie co i jak, ale napewno bede chciala zeby male bylo przy mnie - a od siostry wiem ze tak jest, no i ta ochrona krocza to tez wazne dla mnie, znieczulenie poki co nie bo sie jego bardziej boje niz bolu zobaczymy w listopadzie jak bede spiewala :D
powoli musze zaczac kupowac cos dla siebie jakies koszule, kapcie ja nic takiego nie mam co sie bedzie nadawalo ..

rojku zmien prosze imie mojego malucha w liscie z Maxa - na Tytus :)

brackiee chetnie oddam bo mojej mamie tez zabrano ten zasilek na babcie, a nie chce mi sie mowic jakie sa koszta pieluch i calej reszty, mieszkanie i jedzenie - dadza grosze a za chwile zabieraja bo im w budzecie za malo! ja bym tych #@T$#T#$ w ciemnej uliczce to ......

reklama
Do góry