reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

bunny ja i Aniela możemy zajadać bez ograniczeń po prostu jarzynową z lanym ciastem :) ale ze mnie zadna kucharka!

Bunny - bardzo wykwintna i tania jest zupa cebulowa z zapiekanym serem. Niestety ja jej nie robię, bo mój M. nie je i nie lubi cebuli. Ale można ją podać z zapiekanym serem i grzankami i podobno jest świetna - a wydatek żaden :)

dziewczyny czekam na przepisy za godzine jade do sklepu wiec jesli moge prosic jaknajszybciej

reklama
gnosia24- no to witamy w gronie siedzących na l4 :-) No i trzymamy kciuki za wizytę

zwolineczka- za Was również trzymamy kciuki:-) za wizytę i pozwolenie ;)

BunnyCukino- wiadomo, że każdy poleca co lubi. Ja mogę polecić pieczarkową, brokułową, kalafiorową lub owocową. Co do zupek chińskich, to chyba jestem tu jakimś wyjątkiem, bo ja ich szczerze nienawidzę. Tak samo jak frytek. Koszmar dla mnie...

nonek - gratulacje obrony!

Gusiak88- ja robiłam co prawda prywatnie, ale byłam z kuzynką, która robiła na nfz. Nie kupowała wcześniej. Panie w lab. dawały na miejscu, tylko płaciła za nią 5 zł.

A ja mam dziś okropny humor. Pogoda fatalna, wszystko mnie wkurza...ech..zaraz idę się zdrzemnąć, bo nie wyrobię. Aaa..no i robiłam dziś badanie moczu i wynik bardzo ładny. Wszystko idealnie, a bakterie bardzo nieliczne. cieszę się z tego powodu.
Robię se na luzie multicytat, a tu mi wasze suwaczki się powklejały:baffled: namazałam się;-)

w tym sek ze na drugie danie chce podac podudzia zapiekane z ryzem a brak mi zupy. wiecie inaczej sieszykuje jak maja wpasc goscie napare godzin a inaczej jak beda siedziec od rana do nastepnego dnia.

Bunny no właśnie zrób leczo :D sama bym zjadła :D
a dopiero doczytałam co napisałaś, no fakt do drugiego to leczo nie pasuje ::D
Jolka nie martw się ja też wpadłam w doła dziś, już nie wiem czemu...ale odżywam jak M wraca bo samej po prostu wariuję, pies nie bardzo chce gadać :confused:

Hej dziewczyny, czytam Was od rana, ale mam taki zły dzień, że nawet nie miałam ochoty się przywitać. Wszystko mi się wali na głowę, jak tu się w tej ciąży nie denerwowac:(

Pół dnia lepiłam pierogi z czereśniami, a już ich prawie nie ma, eh... myślałam, że starczy na kilka dni:/

Ursula - mi też od razu lepiej jak mój T. wraca do domu, więc czekam...
Jolka - głowa do góry! tulę!
Bunny - ja bym stawiała na cukiniową (chyba Magda wrzucała przepis)!

Idę się położyć, trzymajcie się mamuśki!

E to jak drugie walniesz, to daj rosół i będzie. Nie ma co się przejmować! Do ciężarnej to z prowiantem powinni przyjechać. Ja to specjalnego jakiegos przepisu nie mam kochana. Zwykłe jarzynki najczęściej mieszanka - mrożonka na rosole albo nawet "na wodzie", troszkę zabielam śmietanką i lane ciasto i już

rojku moze masz i racje z tym rosolem wystarczy ze musze sie jeszcze glowic nad kolacja i sniadaniem wiec niech nie narzekaja. dzieki kochane na propozycje :-*

reklama
Jej jak mnie dawno u was nie było! Napisałyście tyle, ze nie ogarniam :-)

Dołączę się tylko do tematu jedzeniowego. Ja zrobiłam popisowy rosół ;D
Smaka mam też ma Bigmaca ;D Na vifony to tylko na sucho ;D A sunbites'y paprykowe to mogę wciągać non stop <3

Do góry