remember.me
Fanka BB :)
Wchodze tutaj Dziewczyny , zagladam, podczytuje sobie i mnie szlag jasny trafia ze kogos w zyciu spotyka cos takiego jak glamour! Co to ma byc!? Ja wiem ze faceci niektorzy maja kobiety za ostatnie szmaty i poniewieraja nimi i ich uczuciami ale to jest przegiecie.... Jak to zobaczylam opowiedzialam Emkowi mojemu to na mnie oczy wytrzeszczyl .... Po pierwsze na Twoim miejscu glamour kopnelabym go w dupe i zaczela radzic sobie sama. Twoj synek bedzie mial 4 latka jak urodzi Ci sie drugie dziecko , bedzie mogl chodzic do przedszkola a Ty bedziesz miala czas zajac sie jego mlodszym rodzenstwem. Po drugie meago pisala o pracy. Kurde wiadomo jaka jest sytuacja w pl. w zaleznosci od tego gdzie mieszkasz i jakie sa mozliwosci z praca moze udaloby Ci sie cos znalesc ale wiem jak moze byc ciezko bez znajomosci znalesc prace bedac juz w ciazy....no chyba zeby to na poczatku zataic ..... W sumie niektore kobiety nie wiedza o ciazy nawet do 6 miesiaca jak moja kolezanka nie wiem co to za lekarz w pl ktory moze Ci ciaze usunac bo przeciez w pl aborcja jest nielegalna ... Chyba ze jakies podziemia. Glamour ten facet jest niedojrzaly, nieodpowiedzialny i jest kompletnym palantem. Ciezko jest postawic sie w Twojej sytuacji ale jestem pewna ze bym takiego typa zostawila i zrobila wszystko co w mojej mocy zeby to dziecko urodzic i zeby dac mu cieply dom i wychowac najlepiej jak potrafisz dajac mu/jej najpiekniejsza i bezgraniczna milosc jaka jest milosc matczyna. Znam duzo samotnych matek jedna ma 4 dzieci radzi sobie sama doskonale , babcie pomagaja czasami w weekendy albo wakacje. Nie mozesz sie poddawac bo ON tak mowi. Jestes dorosla masz swoje zdanie na ten temat i joniec. Jesli sie z nim zgodzisz bedziesz sobie plula w brode i wypominala do konca zycia.
Ale sie rozpisalam. Ja sie zawsze boje takich nieprawdopodobnych historii bo na kilku forach byly trole wiec czlowiek jest troszke wyczulony ze sie przejmuje a pozniej sie z tym samym na innym forum spotyka ale odnosze wrazenie ze tu historia jest prawdziwa... Co jest bardzo niepokojace ze takie hostorie sie zdarzaja. Jakby mi facet powiedzial ze mam usunac bo to nie jest dziecko jeszcze dalabym mu wpysk i kazala wynosic z mojego zycia. Na szczescie ja trafilam dobrze . Moj Maz przechodzi ze mna przez te wszystkie koszmary, nawet czasami go przylapie jak sobie tam gdzies lezke uroni... Dla niego to dziecko bylo juz jego kochanym malenstwem , ktore kochal od pierwszego pozytywnego testu. I nie potrafi sobie wyobrazic jak dojrzaly, odpowiedzialny mezczyzna moglby tak potraktowac kobiete ktora pod sercem nosi jego dziecko.... Tragedia...
Ale sie rozpisalam. Ja sie zawsze boje takich nieprawdopodobnych historii bo na kilku forach byly trole wiec czlowiek jest troszke wyczulony ze sie przejmuje a pozniej sie z tym samym na innym forum spotyka ale odnosze wrazenie ze tu historia jest prawdziwa... Co jest bardzo niepokojace ze takie hostorie sie zdarzaja. Jakby mi facet powiedzial ze mam usunac bo to nie jest dziecko jeszcze dalabym mu wpysk i kazala wynosic z mojego zycia. Na szczescie ja trafilam dobrze . Moj Maz przechodzi ze mna przez te wszystkie koszmary, nawet czasami go przylapie jak sobie tam gdzies lezke uroni... Dla niego to dziecko bylo juz jego kochanym malenstwem , ktore kochal od pierwszego pozytywnego testu. I nie potrafi sobie wyobrazic jak dojrzaly, odpowiedzialny mezczyzna moglby tak potraktowac kobiete ktora pod sercem nosi jego dziecko.... Tragedia...