glamour1105 rzeczywiście Twoja sytuacja nie jest najciekawsza ale skąd pomysł, że rodzice wyrzucą Cię z domu?? Z tego co piszesz wynikają dwie rzeczy: że trafiają Ci się skrajnie nieodpowiedzialni faceci ( bez względu na to ile mają lat faceci bywają idiotami) ale też to, że z rodzicami jesteś naprawdę blisko, mama wspierała Cię podczas pierwszej ciąży jak tylko mogła skąd więc pomysł że teraz Cię zostawi??? Rozumiem, że jesteś przerażona ale nie mnóż sobie trudności, których jeszcze nie ma... Chcesz urodzić to dziecko i chwała Ci za to, poinformuj o tym fakcie tego Twojego pożal się boże "faceta" a potem powiedz rodzicom - wtedy zobaczysz co się wydarzy i będziesz mogła działać dalej... Ja bym tak zrobiła...
A mnie dzisiaj dzień minął na słodkim lenistwie - Adaś miał tzw. "dzień dziadka" czyli został odstawiony dziadziowi na cały dzień a ja odłozyłam wszystkie plany i cały dzień przeleżałam - dalej na głodno choć powoli wciskam w siebie różne rzeczy i sprawdzam od czego odrzuca mnie najbardziej...
Dziewczyny, które chcą zrzucić parę kg albo co najmniej nie dorzucić sobie zbyt wiele - ja polecam odstawienie słodyczy, pieczywa i ziemniaków, u mnie działa idealnie...
A mnie dzisiaj dzień minął na słodkim lenistwie - Adaś miał tzw. "dzień dziadka" czyli został odstawiony dziadziowi na cały dzień a ja odłozyłam wszystkie plany i cały dzień przeleżałam - dalej na głodno choć powoli wciskam w siebie różne rzeczy i sprawdzam od czego odrzuca mnie najbardziej...
Dziewczyny, które chcą zrzucić parę kg albo co najmniej nie dorzucić sobie zbyt wiele - ja polecam odstawienie słodyczy, pieczywa i ziemniaków, u mnie działa idealnie...