reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Martula ale jak to nie zachował tajemnicy lekarskiej?a co to za wredna baba?mąż. Ci o tym powiedział?

Ja coś średnio się czuje i leże niby brzuch nie boli ale jakiś taki napięty. Pisze z tel więc tak mało i nie bezpośrednio do każdej.

reklama
Martula co za wredne babsko....
Maego współczuję, jak leżałam przez 5 dni w szpitalu to dziewczynom zginęły trzy laptopy i dwa telefony, więc niestety trzeba strasznie uważać :(

meango :szok: jakim K**a cudem Cię okradli, co to za mendy sie panoszą po szpitalu i chorym ludziom kradną rzeczy ??? niew ierze po prostu...cycki mi opadły...

a siostra? egoistka..wiec zrob to samo i niech dzieci odda gdzie indziej.:no:

bunny - odpoczywaj

no a ja juz skacze do góry denerwuje się gryze pazury, tak sie podniecam przed jutrzejsza wizytą ze się powtarzam i wiem ze pisze to juz z 3 raz ale nie moge sie doczekaaaaaccc !! :)))

reklama
Martula nie przejmuj się tym babskiem, z tego co pisałaś Twój mąż to wspaniały facet, więc napewno wie, że jego miejsce jest przy Tobie i nie zwraca na nią uwagi :tak:
Meago masakra ludzie są podli, niby "tylko" ciuchy ale musiałaś się nie źle wkurzyć co za skurczybyki po tej ziemi łażą :/:wściekła/y: a siostrą się nie przejmuj, zrób jak akaiah Ci napisała... ma gdzieś Twoje problemy to niech z dziećmi też radzi sobie sama... Następnym razem zrozumie, że Ty też potrzebujesz wsparcia.
Akaiah oddychaj spokojnie! ;-):-D myślę, że nikt inny niż my nie zrozumie tak Twojego podekscytowania ;-) udanej wizyty i spokojnej nocy ;-)

Do góry