Hej, ja od dziś znowu w pracy, ale za 2 tygodnie idę na dobre na zwolnienie. Nie było mnie tu od wczoraj, a tyle się wydarzyło
Lefkowa – gratulacje!
Justyn.ka – trzymam kciuki, będzie dobrze, najważniesze, że z dzidzią ok.
Ja na glukozę idę za tydzień w poniedziałek. Za Waszą radą wezmę cytrynkę
Może jakoś przeboleję... brrr
Mama Kangura – nie przejmuj się, jedni wolą wykorzystać więcej wolnego, inni wręcz przeciwnie. Tonie znaczy, że będziesz wyrodną matką! Każdy ma prawo wybrać, a najważniejsze, że dostałyśmy od państwa taki wybór.
Ja planuję dociągnąć z urlopem wypoczynkowym i wychowawczym do 2 lat synka, ale mamy duży kredyt i jeśli nie uda nam się odłożyć trochę na niego (bez dziecka słabo nam się udaje, a co dopiero przy dzidzi
to będę musiała zrezygnować z wychowawczego i wrócić do pracy normalnie. Wtedy może teściowa na zmianę z moją mamą, a ja chociaż na ¾ etatu. Sama jeszcze nie wiem. Do złobka bym nie chciała, ale życie pisze różne scenariusze.
Tak sobie myślę o tych naszych facetach. Każdy ma jakieś wady, każdy na swój sposób jest kochany, dzięki nim jesteśmy na tym forum i z nimi chcemy wychowywać nasze pociechy. Są dni gorsze i lepsze, czasami mam ochotę udusić mojego M. gołymi rękami, ale i tak go kocham
Pewnie u każdej z nas jest podobnie...
KingaoO dobrze, że to oskrzela. Antybiotyk szybko zadziała na taką infekcję, także nie martw się.
Akajah trzymam kciuki za badanie.