reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Dziękuję za dobre słowa dziewczyny:-* moge leżeć i do listopada byle bylo dobrze. A spotkanie to uważam świetny pomysł jest , ale ja to juz jak wszystko bedzie dobrze ew z maluszkami na spacerek:)

Dziewczyny a w których tygodniach trzeba zrobić tą krzywą cukrową? Bo mi lekarz nie dał skierowania na ostatniej wizycie, a teraz wybieram się do niego dopiero za jakieś 3 tygodnie, nie będzie za późno?

Witam nowe mamy.
Andzia ja mam za miesiąc przez 2 soboty.
DoMisia miłego pobytu
Lefkowa gratuluje . Ja się bronie w czwartek. I właśnie biorę się za opracowywanie pytań. Ja mam literaturę dziecieca więc coś dla nas: Koszmarny Karolek i Miś Paddington.
Justynka. – dużo odpoczywaj i wszystko będzie dobrze
Czekoladka ja też dostałam skierowanie na glukoze, morfologie, mocz i HBs antygen. I teraz nie wiem czy mogę wykonać te badania na raz czy lepiej w inny dzien glukoze a w inny reszte.
Leperehil Wszystkiego najlepszego dla Was!!!
BabyPoznan ja mam taki sam problem bo będę się widzieć z lekarzem dopiero 23 sierpnia i tez nie wiem kiedy wykonać to badanie. W sumie idę do niego w środę na połowkowe więc pewnie zapytam .

laperedhil wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy ! My obchodziliśmy tez drugą 28 maja- poranny scenariusz ten sam, ale odbiliśmy weekendem:-)

Ja na glukozę idę w środę... lekarz dał mi skierowanie dobry tydzień temu, ale kolejna wizyta dopiero 27 wiec nie mam się co spieszyć.

Hej dziewczyny

Nonek:) ja teraz mam w zamiarze kupic Koszmarnego Karolka i Nowe przygody Mikolajka;)ale to dla synka:)

Ja odpoczywam... dzisiaj mam kolejne odwiedziny i wsumie tydzien juz zlecial:)

Lefkowa gratuluje 5 J
justyn.ka całe szczęście że z Mikołajem wszystko w porządku
angel28 dziekuje kochana za informacje :) bardzo mi się to przyda :*
Mama Kangura ludzie mysla prostoliniowo ;/ tak musi być bo tak zawsze było ze kobiety się dziecmi zajmowaly – Chore ;/
Magda86Poznań fajny pomysł :) współczuje glukozy niedlugo kazda z nas będzie się z tym meczyc ;p bee
laperedhil wszystkiego najlepszego :D
ursula przykre takie sytuacje ludzie są tak fałszywi ;/ lepiej niech się nie odzywaja niż by mieli Ci truć i zawracać głowe
zwolineczka dobrze ze już się poprawia oby tak dalej

amethys tylko pozazdroscic wypadu tez gbym sobie posiedziala nad morzem ;p
BabyPoznan mi pielegniarka mowila ze zazwycczaj robi się ok. 25 tyg

Ja jestem po wizycie u diabetologa, lekarka kazal mi wiecej jesc ;p i odstawic insuline (juuuupiiii) wrazie gdyby cukry podskoczyly mam się zglowisc ;p dzis na obiadek grochowka ;p milego dzionka zycze

reklama
Do góry