reklama
BabyPoznan
Fanka BB :)
Dziewczyny a w których tygodniach trzeba zrobić tą krzywą cukrową? Bo mi lekarz nie dał skierowania na ostatniej wizycie, a teraz wybieram się do niego dopiero za jakieś 3 tygodnie, nie będzie za późno?
Witam nowe mamy.
Andzia ja mam za miesiąc przez 2 soboty.
DoMisia miłego pobytu
Lefkowa gratuluje . Ja się bronie w czwartek. I właśnie biorę się za opracowywanie pytań. Ja mam literaturę dziecieca więc coś dla nas: Koszmarny Karolek i Miś Paddington.
Justynka. – dużo odpoczywaj i wszystko będzie dobrze
Czekoladka ja też dostałam skierowanie na glukoze, morfologie, mocz i HBs antygen. I teraz nie wiem czy mogę wykonać te badania na raz czy lepiej w inny dzien glukoze a w inny reszte.
Leperehil Wszystkiego najlepszego dla Was!!!
BabyPoznan ja mam taki sam problem bo będę się widzieć z lekarzem dopiero 23 sierpnia i tez nie wiem kiedy wykonać to badanie. W sumie idę do niego w środę na połowkowe więc pewnie zapytam .
Andzia ja mam za miesiąc przez 2 soboty.
DoMisia miłego pobytu
Lefkowa gratuluje . Ja się bronie w czwartek. I właśnie biorę się za opracowywanie pytań. Ja mam literaturę dziecieca więc coś dla nas: Koszmarny Karolek i Miś Paddington.
Justynka. – dużo odpoczywaj i wszystko będzie dobrze
Czekoladka ja też dostałam skierowanie na glukoze, morfologie, mocz i HBs antygen. I teraz nie wiem czy mogę wykonać te badania na raz czy lepiej w inny dzien glukoze a w inny reszte.
Leperehil Wszystkiego najlepszego dla Was!!!
BabyPoznan ja mam taki sam problem bo będę się widzieć z lekarzem dopiero 23 sierpnia i tez nie wiem kiedy wykonać to badanie. W sumie idę do niego w środę na połowkowe więc pewnie zapytam .
BabyPoznan
nonek - to daj proszę znać jak się coś dowiesz Dzięki!
Lefkowa
laperedhil wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy ! My obchodziliśmy tez drugą 28 maja- poranny scenariusz ten sam, ale odbiliśmy weekendem:-)
Ja na glukozę idę w środę... lekarz dał mi skierowanie dobry tydzień temu, ale kolejna wizyta dopiero 27 wiec nie mam się co spieszyć.
Ja na glukozę idę w środę... lekarz dał mi skierowanie dobry tydzień temu, ale kolejna wizyta dopiero 27 wiec nie mam się co spieszyć.
melonowa89
Lefkowa gratuluje 5 J
justyn.ka całe szczęście że z Mikołajem wszystko w porządku
angel28 dziekuje kochana za informacje bardzo mi się to przyda :*
Mama Kangura ludzie mysla prostoliniowo ;/ tak musi być bo tak zawsze było ze kobiety się dziecmi zajmowaly – Chore ;/
Magda86Poznań fajny pomysł współczuje glukozy niedlugo kazda z nas będzie się z tym meczyc ;p bee
laperedhil wszystkiego najlepszego
ursula przykre takie sytuacje ludzie są tak fałszywi ;/ lepiej niech się nie odzywaja niż by mieli Ci truć i zawracać głowe
zwolineczka dobrze ze już się poprawia oby tak dalej
amethys tylko pozazdroscic wypadu tez gbym sobie posiedziala nad morzem ;p
BabyPoznan mi pielegniarka mowila ze zazwycczaj robi się ok. 25 tyg
Ja jestem po wizycie u diabetologa, lekarka kazal mi wiecej jesc ;p i odstawic insuline (juuuupiiii) wrazie gdyby cukry podskoczyly mam się zglowisc ;p dzis na obiadek grochowka ;p milego dzionka zycze
justyn.ka całe szczęście że z Mikołajem wszystko w porządku
angel28 dziekuje kochana za informacje bardzo mi się to przyda :*
Mama Kangura ludzie mysla prostoliniowo ;/ tak musi być bo tak zawsze było ze kobiety się dziecmi zajmowaly – Chore ;/
Magda86Poznań fajny pomysł współczuje glukozy niedlugo kazda z nas będzie się z tym meczyc ;p bee
laperedhil wszystkiego najlepszego
ursula przykre takie sytuacje ludzie są tak fałszywi ;/ lepiej niech się nie odzywaja niż by mieli Ci truć i zawracać głowe
zwolineczka dobrze ze już się poprawia oby tak dalej
amethys tylko pozazdroscic wypadu tez gbym sobie posiedziala nad morzem ;p
BabyPoznan mi pielegniarka mowila ze zazwycczaj robi się ok. 25 tyg
Ja jestem po wizycie u diabetologa, lekarka kazal mi wiecej jesc ;p i odstawic insuline (juuuupiiii) wrazie gdyby cukry podskoczyly mam się zglowisc ;p dzis na obiadek grochowka ;p milego dzionka zycze
reklama