reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Miło mi was poznać.Trafiłam tu z czystego przypadku ale spodobało mi się i zostanę:-)
Coś o sobie????hmmmm
Mam na imie Marzena-wszyscy do mnie mówią Marzeńcia,34 lata.To jest moja 2 ciąża.Syn ma 13 lat.Tak więc różnica wieku będzie spora.Jestem rozwiedziona....1 małżeństwo to była wielka miłość i wielkie rozczarowanie.Od 4 lat jestem w związku partnerskim,mieszkamy razem,jesteśmy zaręczeni i może kiedyś powiemy to ostateczne tak ale jak na razie ja nie chcę:no:Mieszkam w małopolskim okolice Krakowa na wsi.
Nie pracuję zawodowo gdyż opiekuję się moją 97 letnią babcią(jest leżąca w pampersie i cewniku).
Termin porodu mam na 13 listopada.Nie znam jeszcze płci dzieciątka.Ja oczywiście marzę o córce a mój partner R chce syna...ale jak go ktoś pyta czy chce syna czy córkę mówi że byle co ino by zdrowe było:-)

Ostatnia edycja:
reklama
brackiee milo Cie poznac
witam wszystkie mowe mamusie ktorych jeszcze nie powitalam
dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie ciezkoby mi bylo gdybym Was nie miala jestescie kochane:-*
juz sie czuje troche lepiej i nawet Agatka pare razy sie fiknela

Megao aż się uśmiechnęłam jak przeczytałam to twoje omnomnom, od razu sobie Cię wyobraziłam przy tym:laugh2:
Brackie ja mam 13 lat starszego brata, jeszcze pomiędzy nami jest moja siostra, 2 lata starsza ode mnie. Kiedyś tzn. do jakiegoś 18rż ( mojego) olewał mnie totalnie, a teraz słucha jak nie wiem co, czasem się chyba boi :eek:Więc rodzeństwo się na pewno dogada. podziwiam Cię za opiekę nad babcią, to praca 24h, a teraz to już w ogóle.
Bunny dobrze , że już trochę lepiej, to prawda forum to wsparcie. Ja już byłam bliska żeby przestać się odzywać, ale stwierdziłam że musze myśleć pozytywnie, chociaż raz w życiu. I teraz mi lepiej.

a jak mogę dodać suwaczek??
Z babcią pracy jest mnóstwo ale nie narzekam.Teraz jest mi trochę gorzej bo nie powinnam jej dzwigać i staram się tego nie robić ale jak muszę to nie ma zlituj.

Ostatnia edycja:
reklama
Gusiak- chyba czytali nasze forum:-D ale swoją drogą nie chciałabym takiego pasa mieć, bo bym się z miejsca nie ruszała, tylko patrzyła na dzieciątko. i tak przez 9 miesięcy:-D

Do góry