reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

BunnyCukino trzymaj sie musisz myslec o dzidzusiu i o sobie a ci ludzie sa jacyś niepoważni ;/ przykro mi że taka sytuacja cie spotyka ;/
Jolka6621
oszczedzaj sie !!!! ja po tych skórczach tak sie wystraszylam ze jak zabieram sie za sprzatanie to robie to caly dzien z przerwami ;p starm sie nie dopuscic do boli ;p

ach dziewczyny z tymi facetami to my mamy ;p ja mowie ze ja juz mam 2 dzieci meza i psa a teraz bedzie trzecie ;p

Agatka2
udanych wakacji :)

Magda86Poznań
ja mojej chrześniaczce na roczek kupilam konika na biegunach jaka miala radoche
G17 KOŃ NA BIEGUNACH KONIK BUJAK BIAŁY NA ROCZEK (3363956270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Bunny- kochana, wiem, że to trudne, ale olewaj takie zaczepki. Widzisz, że nerwy szkodzą Tobie i dzidziusiowi. A inni tego nie rozumieją:-( dużo spokoju Ci życzę, niech się od Ciebie "odwalą" ;-)
Melonowa- staram się, ale jak mam przypływ energii to jak głupia chciałabym wtedy zrobić wszystko naraz;-) A no i super pomysł z tym konikiem!:-)
Marys- bo o Tobie zapomniałam w poprzednim poście- jeśli to dziś ten wielki dzień, to 100 lat!i lekkiego porodu:)

Brackiee Witaj, napisz coś o sobie:-)
Marys 100 lat kochana, wszystkiego naj!
Jolka ja z tym przypływem energii mam tak samo, albo 10 rzeczy na raz bym robiła, a za chwilę nic mi się nie chce.
Bunny przykro mi że masz taką sytuację:-( staraj się być silna dla dzieciątka.

brackiee witajj !!!

PS. gdzoe Gdyniaka ? ?!!

dziewczyny potrzebuje porady !!! czy jeżeli mam umowę na czas określony do grudnia,na cały etat, czyli na pól roku nalezy mi się macierzyńskie ???

brackiee witaj i pisz jak najczęściej :)

ursula trzebabylo sie spytac co sie stalo z parowka dla dzidziola

aaga84 bardzo czesto to siedzenie w domu uwazane jest za nic nie robienie. I ta terapia, którą wymyśliłaś, tzn. zostawić wszystko na głowie jest bardzo dobra, tylko, żeby przy tym jeszcze uprał, uprasował i ugotował :)

Agatka2 milego wyjazdu i wracaj do nas naladowana pozytywnie :)

Pochwalę się Wam moim wyczekanym łóżkiem z palet :) na odpowiednim wątku :p

reklama
Brackiee- witaj!na kiedy termin? Opowiedz nam coś o sobie, bo my tu ciekawskie jesteśmy:-)
Gdynianka pewnie odsypia nieprzespaną noc. Oby...Dajmy jej trochę odpocząć
siedzę i się zastanawiam, czy to dzidziuś kopie, czy mam jednak lecieć do toalety:dry: ale mam rewolucję...

Do góry