reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

BunnyCukino trzymaj sie musisz myslec o dzidzusiu i o sobie a ci ludzie sa jacyś niepoważni ;/ przykro mi że taka sytuacja cie spotyka ;/
Jolka6621
oszczedzaj sie !!!! ja po tych skórczach tak sie wystraszylam ze jak zabieram sie za sprzatanie to robie to caly dzien z przerwami ;p starm sie nie dopuscic do boli ;p

ach dziewczyny z tymi facetami to my mamy ;p ja mowie ze ja juz mam 2 dzieci meza i psa a teraz bedzie trzecie ;p

Agatka2
udanych wakacji :)

Magda86Poznań
ja mojej chrześniaczce na roczek kupilam konika na biegunach jaka miala radoche
G17 KOŃ NA BIEGUNACH KONIK BUJAK BIAŁY NA ROCZEK (3363956270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Bunny- kochana, wiem, że to trudne, ale olewaj takie zaczepki. Widzisz, że nerwy szkodzą Tobie i dzidziusiowi. A inni tego nie rozumieją:-( dużo spokoju Ci życzę, niech się od Ciebie "odwalą" ;-)
Melonowa- staram się, ale jak mam przypływ energii to jak głupia chciałabym wtedy zrobić wszystko naraz;-) A no i super pomysł z tym konikiem!:-)
Marys- bo o Tobie zapomniałam w poprzednim poście- jeśli to dziś ten wielki dzień, to 100 lat!i lekkiego porodu:)

Brackiee Witaj, napisz coś o sobie:-)
Marys 100 lat kochana, wszystkiego naj!
Jolka ja z tym przypływem energii mam tak samo, albo 10 rzeczy na raz bym robiła, a za chwilę nic mi się nie chce.
Bunny przykro mi że masz taką sytuację:-( staraj się być silna dla dzieciątka.

brackiee witajj !!!

PS. gdzoe Gdyniaka ? ?!!

dziewczyny potrzebuje porady !!! czy jeżeli mam umowę na czas określony do grudnia,na cały etat, czyli na pól roku nalezy mi się macierzyńskie ???

brackiee witaj i pisz jak najczęściej :)

ursula trzebabylo sie spytac co sie stalo z parowka dla dzidziola

aaga84 bardzo czesto to siedzenie w domu uwazane jest za nic nie robienie. I ta terapia, którą wymyśliłaś, tzn. zostawić wszystko na głowie jest bardzo dobra, tylko, żeby przy tym jeszcze uprał, uprasował i ugotował :)

Agatka2 milego wyjazdu i wracaj do nas naladowana pozytywnie :)

Pochwalę się Wam moim wyczekanym łóżkiem z palet :) na odpowiednim wątku :p

reklama
Brackiee- witaj!na kiedy termin? Opowiedz nam coś o sobie, bo my tu ciekawskie jesteśmy:-)
Gdynianka pewnie odsypia nieprzespaną noc. Oby...Dajmy jej trochę odpocząć
siedzę i się zastanawiam, czy to dzidziuś kopie, czy mam jednak lecieć do toalety:dry: ale mam rewolucję...

Do góry