reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hej kobietki!
Avocado myślałam wczoraj o Tobie, już nie pamiętałam czy na urlop się wybrałaś:confused: tak to już jest z moją pamięcią ostatnio:confused2:
A co do facetów to z nimi ciężko , ale bez nich jeszcze gorzej:tak:
Ja po śniadanku i deserze- ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym a na górze galaretka ze świeżymi wiśniami.:happy2:

reklama
Cześć:-)
Ja też bym zjadła takie ciacho:-Dale upiekłam wczoraj tylko drożdzowe z truskawkami.szkoda że sezon na truskawki już się kończy:shocked2:
Na szczęście sezon na arbuza w pełni więc jestem szczęśliwa.R śmieje się że jem wodę zamiast ją pić bo w arbuzie nic oprócz wody nie ma.
Obiadek gotuję i kukam co u was.Dużo tego macie i ciężko mi to ogarnąć tak od razu:-)
Ja na mojego R nie drę się o bałagan ja mu posyłam żmijowate spojrzenie-on tak mówi....i działa.Zaraz sprząta.Zresztą mamy ustalone pewne zasady np.ja w niedzielę gotuję obiad a on sprząta po obiedzie.Do niedawna nie mył garnków np.po ziemniakach bo twierdził że nie umie.Pokazałam mu jak się myje i myje bez problemu:-)

Tak domowe, wczoraj robiłam, pod wieczór wrzucę przepis i fotki, teraz zmykam dokończyć obiad a później jedziemy do teściów:cool:

witam w niedzielę :)
laperedhil no powiem że nawet się starał zrobić wszystko sam, ja poukładałam owoce na cieście :) a u mnie nie dość że infekcja to jeszcze chyba zapalenie pęcherza jakieś, ale dużo wody z cytryną, żurawina suszona i jakby lepiej.
ursula w mordkę misia :D dobre! leż i się nie denerwuj :) a co do facetów to oni chyba faktycznie na łatwiznę idą że tak dzwonią, mój też tak ma, parę razy potrafi zadzwonić i pytać co On miał jeszcze kupić, teraz trochę mniej bo wie że ja mam pamięć jak rybka Doris z Nemo :) Urodziny oficjalnie mam dziś a wczoraj robiliśmy, nawet się postarał i porobił ale później mnie wkurzał, bo już długo siedzieli i zostały dwie osoby i on ich namawiał żeby jeszcze zostali a ja już zdychałam, ale później ładnie posprzątał nawet zmywarkę sobie zapakował i dziś rano poszedł skończyć w kuchni :) śniadanie do łóżka dostałam także jest super :) hehee ale parę dni temu szłam z nim po Mielnie i było stoisko z bransoletkami i mówię mu że niedługo moje urodziny i chciałabym bransoletkę :) nooo i dostałam wisiorek i kolczyki :) słucha jak niewiem co :)
aaga84 normalnie jakbym swojego widziała, jak sprząta to robi to samo, zostawia ścierkę na meblach, odkurzacz nie schowany itp. :) Zazdroszczę Ci takich kontaktów z mamą :) pozdrów ją serdecznie :) i nie szalej tak z tym sprzątaniem.
czekoladka21 jak napisałaś swoje dane to nie ma problemu :) bez stresu wszystko dojdzie jak trzeba :)
akaiah fajne zdjęcie :) sama prawda o facetach ;)
Agatka2 miłych wakacji :))
BunnyCukino kurde, postaraj się ich ignorować i nie denerwuj się, chociaż się postaraj :)
Jolka6621 :) dziękuje :) i mam nadzieję że każda z nas będzie miała lekki :))
brackiee witaj !!! :) ja mam syna 12 letniego :)
Gusiak88
dziękuję i dał sobie radę :))
melonowa89 no to miałaś "adoratorów" pod oknem ;) dobrze że ktoś wezwał policję.
avocado witaj :) gdzie jadłaś tą pyszną pizzę ? pewnie lada dzień będzie Ciebie już kopać tak konkretnie :))
a co do imprezy :) a właściwie prezentów :) dostałam fają tunikę z mama licious :)
Fajny ten pas do oglądania dzidzi :))

Cześć dziewczyny

Ja po weselu, nie wierze wytrzymałam do 5 rano, dawno się tak nie wybawiłam, ale było na prawe super. I teraz nie mogę odespać mam w sobie tyle energii. Za chwilkę doczytam cotam u was:)

mam pytanko po urodzeniu dziecka otrzymuje sie pieniążki za urodzenie :
- z ubezpieczenia
- becikowe
i teraz moje pytanie czy ktoras z was korzystała z :
- "becikowego, ktore jest dodatkowe od gminy
- pieniążki za urodzenie z mops-u
bo dzis sie dowiedzialam ze jest taka mozliwosc z tego skorzystac tylko nie wiem jak to w praktyce wygląda ;p a dlaczego nie korzystac jak daja ;)

reklama
melonowa - ale mialas pałcony macierzyński noirmalnie ? z zusu ? jak mialaś umowę określoną ?
avocado - witaj ! :) super ze odpoczełas :)
bunnycukinio - a czy jeśli z moim M nie jestesmy małżeństwem i ja po porodzie również stracę pracę, jakie dochody muszą być by dostać becikowe z mopsu ? z urzędu tez się dostaje becikowe ?

ja dzis w lesie, nad wodą i na działce, opaliłam się i pogryzły mnie w lesie niesamowisie muchy końskie :( całą spuchnięta jestem :(( najgorsze jest to że mam mega reakcje alergiczną na te bydlaki :( ale nazbieraliśmy kurek i jagód :) pyychaa !!!

Do góry