witam w niedzielę
laperedhil no powiem że nawet się starał zrobić wszystko sam, ja poukładałam owoce na cieście
a u mnie nie dość że infekcja to jeszcze chyba zapalenie pęcherza jakieś, ale dużo wody z cytryną, żurawina suszona i jakby lepiej.
ursula w mordkę misia
dobre! leż i się nie denerwuj
a co do facetów to oni chyba faktycznie na łatwiznę idą że tak dzwonią, mój też tak ma, parę razy potrafi zadzwonić i pytać co On miał jeszcze kupić, teraz trochę mniej bo wie że ja mam pamięć jak rybka Doris z Nemo
Urodziny oficjalnie mam dziś a wczoraj robiliśmy, nawet się postarał i porobił ale później mnie wkurzał, bo już długo siedzieli i zostały dwie osoby i on ich namawiał żeby jeszcze zostali a ja już zdychałam, ale później ładnie posprzątał nawet zmywarkę sobie zapakował i dziś rano poszedł skończyć w kuchni
śniadanie do łóżka dostałam także jest super
hehee ale parę dni temu szłam z nim po Mielnie i było stoisko z bransoletkami i mówię mu że niedługo moje urodziny i chciałabym bransoletkę
nooo i dostałam wisiorek i kolczyki
słucha jak niewiem co
aaga84 normalnie jakbym swojego widziała, jak sprząta to robi to samo, zostawia ścierkę na meblach, odkurzacz nie schowany itp.
Zazdroszczę Ci takich kontaktów z mamą
pozdrów ją serdecznie
i nie szalej tak z tym sprzątaniem.
czekoladka21 jak napisałaś swoje dane to nie ma problemu
bez stresu wszystko dojdzie jak trzeba
akaiah fajne zdjęcie
sama prawda o facetach
Agatka2 miłych wakacji
)
BunnyCukino kurde, postaraj się ich ignorować i nie denerwuj się, chociaż się postaraj
Jolka6621 dziękuje
i mam nadzieję że każda z nas będzie miała lekki
)
brackiee witaj !!!
ja mam syna 12 letniego
Gusiak88 dziękuję i dał sobie radę
)
melonowa89 no to miałaś "adoratorów" pod oknem
dobrze że ktoś wezwał policję.
avocado witaj
gdzie jadłaś tą pyszną pizzę ? pewnie lada dzień będzie Ciebie już kopać tak konkretnie
)
a co do imprezy
a właściwie prezentów
dostałam fają tunikę z mama licious
Fajny ten pas do oglądania dzidzi
)