KingaoO ja już przytyłam ponad 5 kg, a lekarz mówi, że to norma i mam się nie przejmować. Nie wiem sama, martwię się, że się roztyję i potem będzie ciężko zrzucić. Mam apetyt choć staram się nie przesadzać. Nie martw się brakiem stabilizacji mieszkaniowej. Jak już ona przyjdzie, to będziesz w siódmym niebie. Wiem, że to pewnie stresująca sytuacja, ale cierpliwości. Zdążysz ze wszystkim po malutku
Dziewczyny, trzymam kciuki za badania. Czy możecie doradzić coś w kwestii wózków? Wielofunkcyjne czy nie? Chciałam kupić gondolę używaną. Patrzycie na markę? Macie jakieś konkretne strony z wózkami czy np. allegro rządzi?
Koleżanka poleca x-lander, ale są dość drogie.
Mama Kangura ja na 3 miesiące wyeliminowałam kawę rozpuszczalną, bo nie podchodziła mi. Teraz powoli wracam do niej. Szczególnie w upały robię jedną dziennie mrożoną. Też mam niskie ciśnienie, więc myślę, że nie zaszkodzi.
angel28 ja też tutaj późno dołączyłam, jestem parę dni. Ale dziewczyny są takie serdeczne, że przyjęły mnie pod swoje skrzydła. Miło jest poczytać i popisać na interesujące na s wszystkie tematy, często są rozwiewane duże wątpliwości, a i porad jest od groma
Przykra sprawa z utratą dzidzi, ale tym razem na pewno finał będzie szczęśliwy!
ursula, Gusiak i Zwolineczka trzymajcie się i nie przemęczajcie.