reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
kamilka87 zapomniałam ci pogratulowac dziewczynki ;)
gdynianka1 tez o tym myslalam i jestem z jednej strony coraz bardziej przerazona a z drugiej strony już się nie mogę doczekac
Gusiak88 kochana odpoczywac to ty jak najwiecej musisz żeby nic się nie dzialo… ja po tych skorczach tak się wystraszylam i ograniczylam moje „szalenstwa” do minimum jestem teraz flegmatykiem który dzwigna najwyzej 1 kg ;p
Jolka6621 moja waga ciagle stoi
Ja dzis musze się zabrac za sprzatanie ale tez bez szalenstw ;p za oknem pochmurnie to pogoda sprzyja sprzataniu ;p

kamilka87 gratuluję dziewczynki, co za szczęście ! ;)
Kombinezon super i jeszcze jaka cena !

Od dzisiaj to ja rozpoczynam przygotowania na przyjście Maleństwa ! o 11 usg 3d/4d poznam płeć i mogę brać się za zakupy ;)

U mnie słonecznie.

Hej Mamuśki :)
U mnie nadal gorąco choć coś mówią w tv że idzie front z burzami. Dobrze, że dziś piątek. M coś wspomniał, że może wcześniej wróci.
Ja dziś postanowiłam - leżę murem, książkę poczytam i sprawdzę jak sytuacja, jak nie minie - dzwonię do lekarza, a może minie.
Lefkowa czekam w takim razie na informacje co nosisz w brzuszku :)
Gusiak no i super, przynajmniej się uspokoisz, jak wrócisz to skrobnij co Ci lekarz powiedział.

Miłego dnia Kobitki:cool2:

Hej dziewczynki
Nie śpię od 7, nie mogę się doczekac wizyty wyruszam z domu po 10. Niestety to zwykłe usg, ale to dokładne mam w środę. Trzymajcie kciuki:!!!

reklama
Do góry