reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
marys25- dziś wieczorem wrzucę :) a co do deserów, u mnie ostatnio bardzo się sprawdziły galaretki z owocami w pucharach lodowych. najperw cytrynowa, później pomarańczowa a na koniec malinowa, a zanim stężała druga to nawrzucałam truskawek. 12 pucharów poszlo w mig.

polakmatka- a w którym tyg. jestes? może nie warto się męczyć tylko uciekać już na zwolnienie?
Gusiak88- widzę, ze miałyśmy to samo na obiad:) narobiłam dziś pierogów z borówkami...ech pyszności:-D
Co do kremów i opalania, mi wczoraj gin mówił, że unikać słońca. Z 15 minut i do cienia. polecam nivea protect&bronze, szybciutko opala i nie trzeba plackiem leżeć na słonku

ale napisyłaście stron

Melonowa jejejeje gratuluje ukończenia szkoły!!!!

Kamilka- wymarzona córka super- gratki też

ja jestem po administracji na wydziale prawa- ale od 5 lat pracuje w nieruchomosciach- od 3 kieruje marketingiem nieruchomosci- jakby ktos miał pytania, słuze pomocą ;-)

do mojej wizyty 11 dni, ciekawe ile bedzie mały ważył
tak mnie kpie ze widać ruszajacy brzuch- chyba przez to ze mam tłuszczyk

zapisała sie do bezpłatnej szkoły rodzenia w p-niu
zaczynam 18 lipca
ciekawe co mnie nauczą ;-)

kupiłam sukienke na allegro za 38 zł na ciaze, uzywaną- dzis doszła jest boska, pochwale sie wam jutro

Agatka my do Omisia jedziemy to jest niedaleko Splitu :-) 3 lata temu byliśmy na Istrii i pięknie... wogóle kocham Chorwację hehe ;-):happy2:
Kamilka gratulacje! :-)

Oj ogarniam sie ze szczesciem:-D:-D

Dzisiaj dzien spedzony na lace i kolo basenu... Adasiek szalal ale dla mnie jeszcze za zimna woda:baffled:

Gusiak kladz sie nogi do gory i troche trzeba odpoczac:tak:

MagdaPoznan no wymarzona wymarzona Maz skomentował ze mial cela:-D

Obiecuje sobie ze dzis pojde spac o 21 ale pewnie nic z tego nie wyjdzie:blink:

Hej dziewczyny, tyle tu polonistek, ze muszę większą uwagę zwracać na poprawną polszczyznę;-) U mnie w rodzinie 70% to nauczyciele, tylko ja jakoś tak poszłam inną drogą:tak:
Ale fajnie ze do Chorwacji się wybieracie, byłam tam raz, ale mam nadzieję, że się jeszcze tam wybiorę.
Gusiak też przy wstawaniu i podnoszeniu pojawia się u mnie ból. I panikować też zaczynam... denerwuje mnie reakcja mojej siostry, ze przesadzam itd., tylko jak ona 2 lata temu była w ciąży to byłam na każde jej skinienie, potrafiła dzwonić w środku nocy, ja jej nigdy nie zbyłam, tylko wysłuchałam, pocieszyłam. A teraz nie działa to w druga stronę, ale to pewnie moja wina, za dobra jestem i ludzie to wykorzystują:-(

reklama
Do góry