reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Dziewczyny , byłam dziś u ginekologa i wszystko jest jak najbardziej w porządku, jest zarodek 5 mm i jest serduszko bijące, nawet nie wiecie jak mi ulżyło. Termin jest trochę przesunięty z 8 na 12 listopada, ale mówiłam że wg. mnie później była owulacja . Później o parę dni a nie jak mówił mi inny lekarz w poniedziałek - o dwa tygodnie.
Remember - przykro mi , nie poddawaj się, napewno niedługo będziesz szczęśliwą mamą.

Remember na pewno następnym razem się uda, trzymam mocno kciuki !!

Ja mam dziś wizytę o 18:00, już nie mogę się doczekać, a zarazem mam ogromny stres !!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

agap811 , a tak według terminu ostatniej miesiączki, w którym jesteś tygodniu???, mam nadzieję, ze u mnie też będzie już serduszko

maddlena ja w 5 tygodniu tez tak miałam i od tamtego czasu biore duphaston 3x1, w zeszłym tygodniu znowu miałam plamienia (takie jakby kawa z mlekiem) i szybko pobiegłam do gina- ale na usg wszystko grało, serduszko biło pięknie :) I lekarz powiedział że czasem tak po prostu jest, tak samo z bólem brzucha- tak moze jeszcze byc kilka tygodni. Czytałam tez na forum październikówek i też mnie uspokajały, mówiły że one tak samo miały, więc trzeba głowę do góry!! :*

Hej dziewczyny

Pogoda u nas kiepska dzis glowa mnie boli jak cholera nie i kluje mnie w brzuchu ale nie macicy a nba wysokosci zoladka gdzies pod zebrami:baffled:

Domisia ja tez mam dzisiaj gina o 18:-) i strasznie sie boje tej wizyty:baffled: a o 14 dentysta... moze nie umre ze stresu na tym fotelu bo to tylko wlozenie nowej plomby :rofl2: odkad mialam leczenie kanalowe zeba panicznie sie boje dentystow:baffled:

Czekam na przesyłke i dostane zaraz cholery bo jak przywioza jak mnie nie bedzie to udusze tego goscia:-p

Dzień dobry;) Ja mam wizytę dopiero we wtorek, już nie mogę się doczekać!!

A dzisiaj idę na tą konferencję o której pisałam kilka dni temu - Mama pyta. Nikt z Poznania się nie wybiera? Dam znać co ciekawego mówili:)

remember.me bardzo mi przykro :((((( mnie od dwóch dni nie mdli i coś brzuch pobolewa mam nadzieje że to nic złego :/ wizytę mam dopiero 4 kwietnia.

Dzisiaj pierwszy dzień kalendarzowej wiosny - ale kiedy ona tak naprawdę przyjdzie? brakuje mi ciepłych promieni słonecznych...
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Wiecie, nawet nie sądziłam, że można tak się przejąć losem kogoś, kogo tak na prawdę się nie zna. Kurcze tak mi przykro i smutno bardzo, że remember.me się nie udało, że to ją spotkało. To na prawdę niesprawiedliwe. Czasem jakieś małolaty rodzą dzieci, wyrzucają na śmietnik, a ktoś kto dziecka pragnie, ma warunki i o niczym innym nie marzy, nie może go mieć. To na prawdę bardzo, bardzo niesprawiedliwe.
Jest mi bardzo przykro i smutno z tego powodu...

Do góry