reklama
DoMisia1985
Fanka BB :)
Ja już odliczam godziny do wizyty... U mnie wróciły mdłości, nie mam apetytu, znów mi się chce spać i czuje się strasznie ociężała. Mam tylko nadzieję, że lekarz potraktuje mnie poważnie, założy kartę ciąży i podejdzie profesjonalnie. W poprzedniej ciąży inny lekarz potraktował mnie beznadziejnie i dopiero w 8 tygodniu założył kartę ciąży i zlecił badania. Teraz idę do innego.
Witam Was...martwie sie troche,moze to głupie..ale czytam, ze większosc z Was ma codzienne mdłości,ja nie miałam ich ani razu..nie wiem co mam o tym myslec...wizyte mam 28 marca...z 1 i 2 synem miałam lekkie na początku, ale były..a teraz NIC.
Rembember-trzymaj sie kochana,tak jak piszą dziewczyny, tak widac miało byc...uda Ci na pewno,to tylko kwestia czasu!
Rembember-trzymaj sie kochana,tak jak piszą dziewczyny, tak widac miało byc...uda Ci na pewno,to tylko kwestia czasu!
kingaoO wcale dziwnie to nie brzmi, bo u mnie również sie zmieniło na lepsze :-) mimo ze mam teraz lekki mętlik w głowie , typu ze trzeba teraz robić remont, nie wiem czy skończe szkołę. ale postaram się i pokaże ze można nie martwmy się na zapas ! ) trzeba się cieszyć i ciesze sie ze3 znalazłam to forum, nie czuje sie sama, i ciesze sie ze mogę tez kogoś podnieśc na duchu i wesprzec.
reklama
u mnie to samo,musimy szybko wyszykowac moje mieszkanie...zeby sie do niego wprowadzic przed porodem,bo ciezko jest mieszkac w 4 w jedym pokoju,nie mowiąc o 5...narazie mieszkamy z rodzicami,ale marzy mi sie intymnosc,i spo0koj w ciazy,a moja mama lubi sie we wszystko wtrącac,wszystko kontrolowac,mam tego dosc...a teraz moje hormony tego nie zniosą,juz byla kłotnia, a ona w cale nie odpusciła, nie chce gtak dalej...wiec trzymajcie kciuki, oby jak najszybciej na swoim!