reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny,
Ja też ledwo żyję, dalej jestem strasznie zmęczona i senna. Ale w nocy już tak dobrze nie śpię, jak na początku, budzę się nad ranem i myślę. Mam sporo stresów i martwię się żeby fasolce tylko moje nerwy nie zaszkodziły. Nadal nie mam mdłości, piersi się zaokrągliły i pobolewają. Poza tym to zmęczenie i senność i.. trochę wzmożony apetyt. Planujemy jak i kiedy powiedzieć rodzinom:) Zbliżają się święta i to będzie chyba ten moment:)

reklama
Czesc Dziewczyny. Przyszlam sie pozegnac. Serduszko mojego skorpionika przestalo bic. W piatek mam sie zglosic po tabletki. Trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki! Nie dajcie sie mdlosciom, bolom i nieprzespanym nocom! Buziaki ::-(

Remember - wspolczoje:(
To niesprawiedliwe! Tak nie powinno byc:(
A czy to pewne? Bo u mnie tez byl taki przypadek u siostry jeden wizyte ustalil...a drufgi kazal poczekac tydzien i sie okazalo ze malutkie zyje:) wiem ze ci ciezko ..:(

Ostatnia edycja:
obym dzis w pracy nie przegieła. niby w pracy mam lekko, ale troche schylania i podnoszenia <lekkich >rzeczy mialam ale tak z 50 do 100razy sie schylac i podnosić. martwię się troche, i jeszcze dziwne skurcze w dole brzucha.:no:

reklama
Do góry