remember.me serdecznie współczuję. Nawet nie wiem, co napisać. Trzymaj się Kochana!!
reklama
DoMisia1985
Fanka BB :)
agap811 Mam taką nadzieję... Pomimo, że to moja druga ciąża to strasznie się stresuje tą wizytą, nie wiem dlaczego ...
maddlena
akaiah infekcje w ciąży niestety często się zdarzają, bo ph w pochwie bardziej im sprzyja. Ja 2 tygodnie temu leczyłam grzybicę, lekarz przepisał mi pimafucin i jest ok. Mówił, że zwłaszcza w pierwszym trymestrze ciąży nie powinno być żadnych infekcji, więc wybierz się do swojego.
Ja dzisiaj czuję się lepiej, aż trudno mi uwierzyć. Chodzi tylko o to, że nie wymiotowałam (jeszcze), chociaż cały czas mi niedobrze. U mnie to już sukces, i w dodatku mogłam wreszcie coś zjeść. Oczywiście nadal jestem strasznie zmęczona, śpiąca i słaba i przez to wszystko trudno mi cieszyć się ciążą:-(
Ja dzisiaj czuję się lepiej, aż trudno mi uwierzyć. Chodzi tylko o to, że nie wymiotowałam (jeszcze), chociaż cały czas mi niedobrze. U mnie to już sukces, i w dodatku mogłam wreszcie coś zjeść. Oczywiście nadal jestem strasznie zmęczona, śpiąca i słaba i przez to wszystko trudno mi cieszyć się ciążą:-(
natalunia1987
Aktywna w BB
Remember wiem co czujesz... ja poroniłam 8marca 2010 roku, w 8 tygodniu, byłam strasznie załamana.... każdy mnie pocieszał i mówił nie martw się będzie następne... a ja byłam zła i nie chciałam pocieszenia... moja dusza krzyczała: nie chce następnego dziecka ja chciałam to dziecko... po 6 miesiącach zaszłam w ciąże i mam prawie dwu letniego synusia... choć nie ukrywam ze na każde usg chodziłam że strachem że znowu coś usłysze że jest nie tak... mi dały pocieszenie słowa gdzieś wyczytane na fotum: Kobieta powinna mieć trójkę dzieci: jedno dla Boga, drugie dla mamy i trzecie dla taty. Tak miało być.. Trzymaj się
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
Remember.me bardzo CI wspolczuje, brak mi nawet slow, moge tylko napisac CI ze Mocno CI sciskam bez zadnych slow, bo zadne nie sa wstanie CI teraz pocieszyc.
Ja mialam miec wizyte we wtorek, ale mojego lekarza nie ma do 24 marca wiec wybiore sie 26 tego dopiero. JakAs taka cala w nerwach jestem myslalam ze juz bede cos wiedzial, ale przyszlo mi jeszcze poczekac pare dni:-(
Trzymajcie sie dziewcyny. Milego dnia
Remember.me bardzo CI wspolczuje, brak mi nawet slow, moge tylko napisac CI ze Mocno CI sciskam bez zadnych slow, bo zadne nie sa wstanie CI teraz pocieszyc.
Ja mialam miec wizyte we wtorek, ale mojego lekarza nie ma do 24 marca wiec wybiore sie 26 tego dopiero. JakAs taka cala w nerwach jestem myslalam ze juz bede cos wiedzial, ale przyszlo mi jeszcze poczekac pare dni:-(
Trzymajcie sie dziewcyny. Milego dnia
P
patu$ka
Gość
remember wspolczuje i tule. Ja tez mialam byc tu z wami ale doszlo do poronienia samoistnego,jakis 4 tydzien to byl. Nie zdazylam uslyszec serduszka,ale tez czulam sie okropnie,ale juz bylo po fakcie. Mam nadzieje ze zawitam do grudniowek.
Remember jestm z Toba wiem jak musisz sie czuc i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie potoczylo i aby i dla Ciebei zaswiecilo slonce
Remember jestm z Toba wiem jak musisz sie czuc i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie potoczylo i aby i dla Ciebei zaswiecilo slonce
reklama
Magda86Poznań
ale smutno.... trzymaj sie kochana;-((((((((
ja wizyte mam w poniedziałek, i coraz większy stres
ja wizyte mam w poniedziałek, i coraz większy stres