reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ech.. no i chłop mi się rozchorował:-( dostał gorączki, wszystko go boli. dałam mu tabletkę na zbicie gorączki, a sama wzięłam się za segregowanie ciuchów w szafie. no musiałam coś zrobić, bo mnie nosiło. i się załamałam. zaczęłam przymierzać wszystko co mam i 80% ciuchów poszło na strych. w nic się nie mieszczę, czuję się jak szafa trzydrzwiowa. od początku ciąży przytyłam już 7,5 kg! poszło w biodra i brzuch, wyglądam jak pączek w maśle, załamka:no: jak tak dalej pójdzie, to pod koniec ciąży będę jak słoń wyglądać

reklama
Jolka - no to jest nas dwie ;/ dzisiaj przejrzałam swoją garderobę i nie wyglądam w żadnej sukience, o spodniach nie wspominam bo już w nie nie wchodzę ;/ Łażę w leginsach ale ile można a najgorsze jest to, że ciążowe ciuchy są tak cholernie drogie ;/

Mama Kangura witaj w klubie. Ja dzisiaj szułam coś na egzamin jutrzejszy i wszystko ciasne. Dzisiaj chodze w spodnicy ale nie zapinam guziczka bo nie dam rady. Musze się wybrać na zakupy ciążowe,

kurcze meago to mam problem, bo ja tam wpisuję dotychczasowy adrs. Czyli mieszkanie, które wynajmujemy, a tu gdzie mieszkamy - na wsi - nie mamy jeszcze adresu i póki nie oddamy domu, to nie będziemy go mieć... więc co ja mam podawać na zwolnienie? jaki adres?

kinia dziewczyny dobrze radzą jedź na ip. Jak będziesz coś wiedzieć to nie omieszkaj zdać nam relację.

Mama Kangura- a no właśnie, też non stop w leginsach chodzę, aż do znudzenia. w mojej okolicy jak przeglądałam ciuchy ciążowe to za byle szmatkę 100zł, nosz kurcze nie stać mnie na takie coś:eek:

Jolka - ja mam plan znaleźć coś na lumpie, a w sklepie kupić sobie powiedzmy dwie typowe ciążowe sukienki. Jest też druga opcja - kupię w sieciówkach coś większego, ale nie ciążowego....Pytanie, czy znajdę...

Meago - numer jest owszem, ustalany - my znaliśmy go kilka miesięcy wcześniej, ale dopóki Rojku nie będzie mieć wszystkich odbiorów i nie przejdzie odbioru głównego to niestety nie otrzyma takiego wypisu z gminy o nadaniu numeru...

Dziewczyny! Co do ciuchów ciężarówkowych to szukajcie na allegro.! JA kupiłam spodnie z panelem za 39zł z przesyłką. A jak upatrzycie sobie jakiś ciuch to warto poszukać u tego samego użytkownika to i koszt wysyłki tańszy. ;):-D

Mła Spodnie :)

Ja na razie przytyłam raptem kilogram :) Ale brzuch rośnie mi fachowo, więc panel w spodniach jest konieczny.;-) No i biust walnął mi o 2 rozmiary. Już nie wspominając o tym, że robi się cieknący.:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem kochane.Mój ginekolog powiedział, ze jak skurcze bedą silniejsze to mam jechac w nocy do szpitala. A jak nie, to 7:50 u niego mam sie stawic na wizycie.Póki co wzielam nospe,jest troszke lepiej. Wiec czekam noc pokaze co dalej.Nie dosc , ze w szoku jestem nadal, ze bedzie córcia to teraz jeszcze tak mamusie straszy :(

Jestescie Wszystkie kochane, dziekuje za te miłe słowa, nie wyobrazam sobie przejsc prze ciaze bez Was :*

Do góry