reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
Wszystkie znad morza czy jak? ja aż wstyd się przyznać, ale nie byłam jeszcze nad naszym morzem. jakoś nie miałam okazji. za to góry mam pod nosem. dziś taka ładna pogoda była, miałam zamiar się troszkę poopalać po południu, bom biała jak śmietana, to mi słońce zaszło...złośliwość rzeczy martwych
Jolka6621, tu od kilku dni słońce chowa się za chmurami. Takie uroki mieszkania nad polskim morzem ;-), ja tez jeszcze biała jestem. A co do listopadówek z północy to mam swoją teorię: może w lutym, kiedy kobiety z gór jeździły na nartach, kobiety znad morza wolały grzać się w łóżeczku
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Ursula cieszę się bardzo, że lepiej się czujesz, ale błagam uważaj na siebie i dzieciątko.
Ja od urodzenia mieszkam w Gdyni i za żadne skarby świata nie zamieniłabym się na inne miejsce:-) Co prawda mieszkamy w wieżowcu, ale w przyszłym roku planujemy kupić działkę rekreacyjną, tak aby dzieci miały gdzie się wyszaleć.
Jolka ja jestem półkrwi kaszubka i półkrwi góralka, więc do naszych gór mam wielki sentyment i bardzo żałuję, że są tak bardzo oddalone od morza. Choć staramy się co roku je odwiedzać, mój ojciec pochodzi z Krakowa, mamy też rodzinę w Pcimiu, Zakopanem, Białce Tatrzańskiej, Mszanie Dolnej, więc mamy zawsze wybór gdzie pojechać;-) Choć najczęściej wybieramy Zakopane i Kraków.
Ja od urodzenia mieszkam w Gdyni i za żadne skarby świata nie zamieniłabym się na inne miejsce:-) Co prawda mieszkamy w wieżowcu, ale w przyszłym roku planujemy kupić działkę rekreacyjną, tak aby dzieci miały gdzie się wyszaleć.
Jolka ja jestem półkrwi kaszubka i półkrwi góralka, więc do naszych gór mam wielki sentyment i bardzo żałuję, że są tak bardzo oddalone od morza. Choć staramy się co roku je odwiedzać, mój ojciec pochodzi z Krakowa, mamy też rodzinę w Pcimiu, Zakopanem, Białce Tatrzańskiej, Mszanie Dolnej, więc mamy zawsze wybór gdzie pojechać;-) Choć najczęściej wybieramy Zakopane i Kraków.
Jolka6621
Gdynianka- ja z Mszany Dolnej jestem więc może i kogoś z Twojej rodziny znam. Hehe, jaki świat mały. Moja rodzina to w sumie ogranicza się tylko do małopolski, najdalej w Krakowie, więc dlatego w dalsze obszary kraju się prawie nie wypuszczamy;-)
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Jolka a znasz pensjonat Zagórzanka? właścicielem jest właśnie kuzyn mojego taty, z resztą mój ojciec ze swoją żoną od jutra zaczynają urlop i właśnie jadą do tego pensjonatu
marys25
Myszanka no jakieś ładne miejsca można znaleźć wiadomo nie docenia się tego co się ma
W górach mam jedną bardzo daleką rodzinę i byłam tam jeden raz jak byłam mała. Z moimi facetami byliśmy tylko w Karpaczu, Krakowie, Zakopanym, no i w tamtym roku w górach stołowych i strasznie te miejsca mnie zachwycają u nas tak jakoś płasko Chcieliśmy w tym roku pojechać odkryć nowe miejsca w górach ale niestety to się raczej już nie uda chyba że w przyszłym roku z dzidziolem
W górach mam jedną bardzo daleką rodzinę i byłam tam jeden raz jak byłam mała. Z moimi facetami byliśmy tylko w Karpaczu, Krakowie, Zakopanym, no i w tamtym roku w górach stołowych i strasznie te miejsca mnie zachwycają u nas tak jakoś płasko Chcieliśmy w tym roku pojechać odkryć nowe miejsca w górach ale niestety to się raczej już nie uda chyba że w przyszłym roku z dzidziolem
Jolka6621
Gdynianka- znam z widzenia, ale nie osobiście ;-) ten pensjonat jest niedaleko mnie, dosłownie rzut beretem.
chyba nie powinnam wspominać na głos o opalaniu. rozlało się u nas jak fiks..
chyba nie powinnam wspominać na głos o opalaniu. rozlało się u nas jak fiks..
reklama
andzioszka
Zaangażowana w BB
Dziewczęta a jak u was z produkcją siary? Ja pod naciskiem mam normalne kapanie, więc coś czuję, ze za maks 2 tygodnie wkładki będą uskuteczniane regularnie.