reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Gdynianka trzymam kciuki podwojnie bo ty przeciez mialas miec ze mna:) odrazu daj znac po...

Ja nie mam jak napisac do madlen bo jestem za granica:(

A ja tez ostatnio spiaca a teraz jak beda upaly to juz wogole bede jak snieta ryba... Bo na temperature wysoka reaguje sennoscia:/

reklama
gdynianka1 trzymam kciuki za wizytę, żeby dziecko ładnie się ułożyło, noi żeby potwierdziła się dziewczynka :-)

Dziewczyny mam takie pytanie, czy wiecie jak może wasze Bąble są ułożone w brzuchu. Mój dzidzi leży w poprzek brzucha z pupą w dół i tak już od miesiąca, dlatego gin nie może spr płci, a może wiecie jak jest ułożone u Was? Moja Basia w 22 tygodniu już sie ustawiła do wyjścia :-)

Dziś idę na wymaz z pochwy na NFZ, strasznie mi się nie chce...
Życzę miłego dnia :-)

Hej

Odrazu wchodze zajrzec czy sa wiesci od maddlen:) kurcze czemu ona sie usunala przeciez byloby jej latwiej z nami:( tak chcialabym ja choc przytulic w tych ttrudnych chwilach:(

Dzisiaj zaspalismy dopiero wstalam i Adas tez :) ale otrzebowalam snu:) moze dzis juz lepiej bede sie czula:)

U mnie dzidzia sie kreci ... Na tym badaniu sie krecila jak zegarek raz glowa w dol raz w poprzek potem nogami w dol cyrk... Ale ja pod badaniem lezalam 1h 20min takze bylam baaardzo zadowolona:)

reklama
No tak i znów ktoś mi narobił ochoty na naleśniki ja zwariuje z tymi zachciankami. Maz mówi do mnie słodcyzowy potwór wczoraj oczywiście zjadłam naleśniki z czekoladą a dziś dwie kanapki z nutella nie wiem jak tak dalej pójdzie to będę szafa trzydrzwiowa. A propos zmiany lekarza. Moja Pani doktor jest dobrym specjalistą ale ma kiepski sprzęt a ja jak większość z was ciekawa jestem płci i zastanawiam się czy nie iść do innego lekarza który ma 3d tylko trochę się obawiam (jak dziecko) czy ta informacja nie wycieknie bo jednak mieszkam w małym mieście a obie lekarki się znają, wiecie o co chodzi, żeby kwasu nie było. Chyba, że nie powiem kto prowadzi moją ciąże:-)

Do góry