reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hej!

Gdynianka, mocno trzymam kciuki, musi być dobrze!
Marys zmień lekarza koniecznie, jak tak można olewać pacjentów:no:
Nonek współczuję, problemy z zębami to chyba najbardziej nieprzyjemne dolegliwości
Agatka2 tort zdecydowanie gruszkowo-orzechowy!!!
Kika nie przejmuj się takimi, za przeproszeniem, pierdołami! Nawet jeśli Twoja lekarka się dowie, to co z tego? Masz prawo chodzić tam gdzie chcesz, nawet do 5 różnych lekarzy, jeśli masz taką potrzebę;-)

U mnie pogoda się zepsuła, a było tak pięknie...

reklama
Witam Was dziewczyny. Miło, że się interesujecie.

No więc sytuacja nie wygląda najlepiej. W poniedziałek miałam amniopunkcję, wyniki niestety dopiero 1 lipca.
Byłam w międzyczasie na USG genetycznym u innego specjalisty. Niestety, również nie miał dla mnie dobrych wiadomości i tez mówił, że trzeba czekać na wyniki amniopunkcji. Stwierdził problem z nerkami, małowodzie, i ogólnie bardzo słaba ruchowość maleństwa, coć jest nie w porządku z nóżkami, bo w ogóle się nie ruszają i cały czas są podciągnięte do brzuszka, wyprostowane i nieruchome. Buźki też nie dało się ocenić, bo ono cały czas leży twarzą do mnie i się nie przekręca. Próbował lekarz pobujać żeby wymusić jakiś ruch, ale niestety.
Tak więc, nie jest dobrze, już chyba straciłam nadzieję, ze będzie dobrze. Ruchów też nie czuję, tylko czasem jakby się rozpychało troszkę.
Nie piszę, bo nie chcę was martwić i smucić, że takie rzeczy się zdarzają.
Trzymajcie się ciepło, życzę Wam szczęśliwego rozwiązania, pozdrawiam Was serdecznie <3.

wysłałam sms-a do maddlen odpisała:
"Nic konkretnego jeszcze nie wie. Wyniki amniopunkcji dopiero 1 lipca. Była na usg genetycznym ale nie wiele to dało, nie ma dodatkowych inf. Maleństwo bardzo słabo się rusza. Nogami nie rusza wcale, prawie zawsze jest w tej samej pozycji. Nie wie co będzie "

maddlena wiem, że żadne słowa nic tu nie zmienią nie poprawią humoru czy sytuacji nie wiem co powiedzieć trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki może nie będzie tak źle do porodu jeszcze kawał czasu. Jestem z Tobą całym sercem.......trzymaj sie

Maddlena dziekujemy Ci za informace ale pisz kochana i tobie bedzie lepiej i nam bo nalezysz do grupy i nie mozemy tak zapomniec o Tobie.. a brak informacji jest gorrszy niz zle info... Zyczymy aby maluszek ruszyl do przodu aby nie bylo az tak zle:no::tak: Jestesmy z Toba

reklama
Do góry