reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago nie martw się na zapas! na pocieszenie powiem Ci, że mojej szwagierki kot wyskoczył z 3 piętra kamienicy (kamienice mają wyższe piętra niż bloki) i tylko trochę się potłukł, ale od tamtego czasu nie podchodzi do okna ;-) Koty przeważnie lądują na 4 łapach ;-)

Hej jestem w pracy i was czytam, co ja teraz przezywam któras napisała, ze jadła naleśniki z czekoladą. Aż mnie boli w środku tak mocno poczułam te naleśniki, ale mam jedynie kanapki.........az płakać mi się chce:-:)-:)-(gotowa jestem do męza zadzwonić żeby mi przywiózł. To są chyba prawdziwie zachcianki ciazowe

martula1985 - niezła ta historyjka.

Ja mam wrażenie ze jak od początku ciąży do przedwczoraj przytyłam 1,5 kg to teraz w ciągu dwóch dni przytyje kolejne 3 bo moje dziecko zrobiło się bardzo głodne. :-)

7u229n73xrci349t.png

Czesc dziewczyny:-)
Nareszcie piekna pogoda:-) wlasniw siedzę z moim synkiem i chrzesniakiem na placu zabaw nad jeziorem. Jest cudnie brakuje tylko lezaczka i zimnej coli:-)
Meago nie martw sie o kota, mojej mamy kot spadl z 4 pietra i nic mu sie nie stało.
Pisalyscie o sokach ja naszczescie mam robione przez moja mamusie ale pare razy zdazylo mi sie kupic takie malinowe , ktore tak naprawde nie wiele mialy wspolnego z malinami:-(
Dzisiaj odebralam wyniki morfologi i niestety sie pogorszyly, ale to chyba qina tego ze nie moge jesc miesa i dlatego hemoglobina mi spadla. Ale ogolnie jest ok.
Milego dnia dziewczynki:-)
Aha i narobilyscie mi ochoty na nalesniki z truskawkami .. Ahh pychotka

reklama
meago z pierwszego piętra całe szczęście, że z tego bo mamy dwa piętra. Sa barierki, nigdy mi czegoś takiego nie zrobiła, przeszła między szczebelkami bo zobaczyła jakiegoś kota i na moich oczach nie zdarzyłam ja złapać, ale naszczęscie wszystko się skonczyło dobrze;)

Do góry