reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

DoMisia1985, trzymam kciuki i czekam na relację z wizyty :-)
kika, ja bym nie ryzykowała. Nie tylko pracodawca może ponieść konsekwencje finansowe. Kary raczej nie zapłacisz, ale zabraliby Ci wszystko co do tej pory otrzymałaś (ewentualnie nie wypłacą tego, co mieliby wypłacić). Skoro szef jest w porządku to lepiej szczerze z nim porozmawiaj i powiedz mu o swoich wątpliwościach. Na pewno szybko znajdzie zastępstwo i wszystko się jakoś w firmie ułoży. W tej chwili najważniejsza jesteś Ty i Twój dzidziuś.
andzia86, witaj :-)
Agatka2, też byłam na Human Body Exhibition, tyle że w Gdańsku :-D. Co prawda w środku było tak duszno, że musiałam poprosić o wodę i sobie posiedzieć 15 minut, ale jak już doszłam do siebie to przeszłam całą wystawę. Również wszystkim gorąco polecam, szczególnie tą część o rozwoju płodu - strasznie mnie zadziwiło że mój Maluch już taki duży. Gdzie on się mieści???
Ann17, też jednoczęściowe widziałam wyłącznie w kolorze czarnym (może producenci myślą że chcemy się wyszczuplić :confused:)

W kuchni na gazie stoi botwinka, dochodzi do stanu zjadliwości :-D Już się nie mogę doczekać. Miał być mały garnuszek, a oczywiście wyszło jak zawsze.

reklama
hej dziewczynki nie bylo mnie pare dni i nie wiem czy dam rade Was nadrobic z czytaniem bo mam problemy z netem a raczej ciagle go nie ma :-(

u mnie bez zmain seme nuby

Mieliśmy bardzo udany dzień:-) Na kontroli okazało się, że w końcu Misiek zdrowy, ale i tak zdecydowaliśmy, ze Misiek do końca tygodnia zostanie w domku.
Potem całą rodzinką pojechaliśmy na spacer po skwerku, bulwarze, młody wyskakał się na placu zabaw na plaży, zjedliśmy obiadek na mieście i przed 17 wróciliśmy do domu. Wszyscy tak wykończeni, że padliśmy na łóżko i nie wiem kto z nas pierwszy zasnął. Misiek i m śpią dalej, ja obudziłam się bo przyśnił mi się arbuz. Wstałam, zjadłam, usiaddłam do kompa i chyba zaraz dalej się położę.

U mnie dziś truskawkowo. Właśnie z mężem wszamaliśmy galaretkę z truskawkami i musem truskawkowym na górze! Pyszności:-D Zostało mi jeszcze troszkę tych truskawek i tak myślę, co z nimi zrobić. Może ciasto...? Tylko czy mój m i tata poradzą sobie z nim, bo mnie nie bierze na słodkie wogóle:-)
Katar mnie nadal męczy. Gardło- jakby mi ktoś żyletami ciął. Paranoja jakaś. O 16 położyłam się na "dosłownie pół godzinki" (tak obiecałam m ) i wstałam punkt 18! I to przez kaszel, bo jakby nie on, to bym dalej pewnie chrapała;-)

andzia86 dzięki za link ale niestety coś nie mogę go otworzyć, no ale na szczęście CA mam w Norwegi więc się przejdę i może coś znajdę :-)

martula1985 my ten urlop to taki trochę udawany mamy bo też pieniążków za dużo nie ma a wiadomo jak dzidzia się urodzi to dużo wydatków, jedziemy tylko na działkę do znajomy no ale mam nadzieję że będzie fajnie no i chciałabym jakiś fajny strój jednoczęściowy ale nie czarny:-)

gdynianka1 super że Misiek zdrowy i zazdroszczę udanego rodzinnego dnia a co do arbuza to ja nigdy nie lubiłam mój M zawsze się nim zajadał a ja omijałam go szerokim łukiem a teraz w ciąży pożeram go kilogramami a M się śmieje że to jego syn się domaga :-)

Jolka6621 dużo dużo zdrówka życzę no i odpoczywaj

A co do tych strojów kąpielowych to widziałam fajne w internecie i to nawet kolorowe :-D ale niestety nie wysyłają do Norwegii a zresztą nie wiem jak będę wyglądać za miesiąc więc strój muszę kupić tuż przed samym wyjazdem żeby mieć pewność że z Adim się w niego zmieścimy :-)

witam nowe mamusie.
u nas dziś rocznicowo, 2 lata jak z bicza strzelił.
Poszliśmy na pyszne deserki lodowo owocowe mniammmm
teraz leże i maluch tak sie rusza,ze widac jak skóra drga...jajca jak berety
buziaki

Hej

Nawet nie wiem czy dzis zagladalam tzn pisalam?

Co do plci ..hmmm nie wierze nie wierze zeby bylo takie obojetne.. Moze pprzy pierwszym dziecku tak ale nie przy drugim albo w przypadku posiadania 2 xhlopcow;) podswiadomosc dziala intensywnie;P wiadomo ze zdrowie stawia sie na pierwszym miejscu ale nie da sie nie myslec kto to bedzie;))

Ja dzis z tesciowa polazilam po sklepach i ogladalysmy dzieciece ciuszki i sukieneczki;) ale dla mnie to duzo 20% niepewnosci dlatego poczekam do lipca jak jeszcze w polsce zrobie USG.. Ale kupilam tylko skarpetki dla uciechy ;)

Dzis dzien na wariata jak maz wrocil mielismy pozalatwiac pare spraw.. Poszlismt do auta on wrzucil rzeczy i ciach bagaznik nie chce sie zamknac!!!!! Naszczelal sie nim jak nie wiem smarowal psikal i nic..wkoncu wrocilam do domu wyslalam sasiada tam bawili sie 3 h!! I nic wkoncu go zwiazali i jutro trzeba do serwisu merca bo nikt inny nie zrobi!! Ku.wa... Jak sie polepszy to zaraz sie vos spiep.szy:/

W dodatku chlopa mam z katarkiem i on umiera:mad::mad: wrrrrr i dziamocze albo o aucie albo o tym ze ciezko mu oddychac:/ az sie dzisiaj tesxiowa chciala ze smiechhu udusic ze mi wspolczuje ze on jest okropny:( pocieszyla mnie.....

reklama
Do góry