reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Martula w sumie nie wiem jak reaguje na upał bo jakoś w tym roku jeszcze go nie było :p ale my jedziemy tak bez żadnego biura wiec zobaczymy :) najwyzej zmienimy kierunek w ostatnim momencie :)

A i zapomniałam wcześniej Witam nowe mamusie :):)

reklama
Witam :)

Dziewczyny, mam dość tego przeziębienia!:wściekła/y: zamiast się polepszać, to mi się pogarsza. Gardło boli, kaszel, a jak patrze za okno to mnie ten deszcz dołuje jeszcze bardziej. W nocy non stop wstawałam pić, a po nie całej godzinie do toalety. W ogóle się nie wyspałam. I dlatego marudzę:sorry: zanudzę Was przez tą chorobę;-)

Kupiłam w aptece *spam* gardło, farmaceutka powiedziała, że jest super i specjalnie opracowany dla kobiet w ciąży, a i cena przystępna, bo za 16 tabletek jedynie 13zł.
Ponadto umówiłam się na usg połówkowe prywatnie na 2 lipca do tej samej pani doktor u której miałam usg z Misiem. Co prawda mam też wyznaczone usg na nfz na 8 lipca, ale stwierdziliśmy z m, że spokojniejsza będę jak zrobię prywatnie u lekarki do której już mam pełne zaufanie.

Teraz wcinam crosaunta ze słodkim serkiem orzechowym, pycha:-)

Jolka zdrówka życzę. Bierzesz coś na to gardło?

No i witam nowe mamusie:-)

dziewczyny zycze zrowka dla tych chorych i wybaczcie ale nie bede pisac do kazdej bo nie mam sily u dentysty byla tragedia :( dostalam znieczulenie i miałam wyrywany ząb maaasakra bol nie do opisania :no::wściekła/y::szok::crazy: na szczescie juz po wszystkim teraz sie kulne spac bo zle sie czuje i glowa mnie boli :(

Ja naszczescie od kad przeprowadzilam sie do UK czyli juz 7 lat to nie chorowałam prawie wcale :)
Tylko czasami mam migreny ehh a w pierwszej ciazy nic .
Wogole ta ciaza to calkowite przeciwienstwo mojej pierszej która byla doslowanie idealna : żadnych objawów , nic ! Czulam sie idealnie. Teraz calkiem na odwrot od 5 tyg do około 13 mdłości , wymioty , raz nawet prawie zemdlałam . Przez 2 miesiące nie mogłam pracować .
Na szczescie juz wszytko juz przeszlo:-D . Moze tym razem bedzie dzieczynka ..:-)

Drogie listopadowe Mamy jestem tu nowa ale mam nadzieje ,że jeszcze mogę się przyłączyc:)
Termin mam na poczatek listopada czyli będzie taki przedświąteczny prezent:) dla całej rodzinki.
Ok. 13 tyg ciązy miałam robione badania : przeziernosc karkową, ogólnie usg wykluczające podobno częśc chorób genetycznych. Widziałam moje maleństwo piękne i zdrowe i mam nadzieje że takie będzie do końca rozwiązania.
Miłego dnia Drogie Listopadówki!:) zapowiada się piękna pogoda nareszcie:)

Gdynianka- dziękuję. Dostałam wczoraj augmentin i jakiś syrop rubital, czy jakoś tak. A gardło kazała płukać wodą z solą, tylko jest problem, bo jak zaczynam płukać, to od razu mam odruch wymiotny:no:

reklama
Do góry