reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

a co do lochu ze wszystkimi co nas głaszczą, żle życzą, wkurzają i w ogóle sa dla kobiet w ciąży niefajni

kamilka mam nadzieje że woda jakims cudem wyparuje i będzie już ok

madlena, daj koniecznie znać, myślami jestem z toba

u mnie nic ciekawego.

gusiak- też kiedyś snił mi się mój dziadek zmarły, a ja go nigdy nie poznałam...tylko ze zdjęć go znałam. też jak się obudziłam to czułam się rozbita

moja wizyta 17.06 nie wyjde z gabinetu poki mi nie powie płci, strajk zrobie- może nie głodowy hehe ale strajk;-)

reklama
Zapomniałam się wczoraj pochwalić, że mój m. odebrał od znajomych łóżeczko, pościel dla maluszka :)) Dostałam też kilka par ciążowych spodni:-)

Mam do Was pytanie, bo ostatnio bardzo męczy mnie temat banku krwi pępowinowej. Przy poprzednich ciążach jakoś mocno nad tym nie myślałam. Wiem, że raczej nie będzie już takiej szansy, mam nadzieję że nigdy nie będziemy musieli z niej skorzystać ale.... napiszcie co o tym temacie myślicie:-)

Hej :D
ursula - wszystkiego najlepszego :D
zwolineczka ja myśle tak jak avocado też bym chciała ale....jest to raczej poza zasięgiem chociaż myśle ze jest to bardzo dobra oppcja i jak kogos stac to warto

kamilka trzymam kciuki, żeby poziom wody spadł, u nas też alarmy, miejmy nadzieję, że deszcz przestanie padać, a niestety zapowiadają silne opady
zwolineczka temat banku krwi pępowinowej, uważam za bardzo dobry, ale nas również nie stać na roczną opłatę magazynowania, to strasznie dużo pieniędzy.
gdynianka maddlena życzę zdrowia

Mój Bąbel wczoraj wieczorem po kilu dniach spokoju dał o sobie znać, nawet m czuł. Wczoraj poczułam się uprzywilejowana, bo w sklepie powiedzieli "przepuście tą Panią w ciąży". Mój brzuszek już jest bardzo widoczny, a waga stoi w miejscu.

Maga86Poznań ja mam wizytę we wtorek i też mam nadzieję, że już poznam płeć. Na poprzedniej wizycie też mówiłam, że nie wyjdę jak sie nie dowiem, ale niestety dziecko spało skulone i nie było opcji, żeby coś podejrzeć. Liczę tym razem na szczęście, że będzie akurat aktywne i się uda.

witajcie dziewczyny!

Nie było mnie przez tydzień, bo wyjechaliśmy nad morze i teraz nie daję rady Was nadrobić:-)
u mnie nic nowego, poza tym, że czuję ruchy:-D ale na razie nieregularnie.

reklama
martula - eh z tymi teściówkami

TESCIOWE SA JAK NIETOPERZE- NIE WIDZĄ , NIE SŁYSZĄ- A WSZYSTKIEGO SIĘ CZEPIAJĄ

nonek - trzymam kciuki za egzaminy :)
gusiak - nic się nie martw i nie bój. nie ma co wierzyć w sny bo można je przekształcić w rzeczywistość. zrelaksuj się i nic się nie martw :)

popatrzie co znalazłam pięknegoo !!! chyba zrobię coś takiego :)
971344_677379892278709_1405476973_n.jpg

Do góry