reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Cześć Dziewczyny, ale miałam ciężką noc :-( pokłóciliśmy się wczoraj z teściową, już dawno nie widziałam mojego męża w takim stanie jak wczoraj :no: później nie mogliśmy zasnąć z nerwów, teraz mąż pojechał już do pracy a ja wstałam, bo się przebudziłam i nie mogę zasnąć, głodna jestem ale nie mam nawet ochoty nic szykować.. chyba pojadę dzisiaj do mojej mamy na chwilę, może będzie dla mnie życzliwsza...

reklama
Myszanka witaj

A propo kawy to wczoraj pani na wykladach mówiła ze kawa może się przyczynic do wcześniejszego porodu
gdynianka1 duzo zdrowka zycze
maddlena trzymaj się na pewno będzie wszystko dobrze. Zrobią ci to lepsze usg i wszystko będzie ok. daj znac jak wizyta
nonek90 trzymam kciuki za egzaminy
ursula dobrze zrozumiałam ze masz dzis urodziny? Wszystkiego najlepszego
kamilka87 miejmy nadzieje ze opanuja sytuacje Ty się oszczędzaj i staraj się myslec pozytywnie cale szczescie ze was nie siegnie
akaiah nie dziwie ci się ze nie chcesz być sama … mój m niestety będzie musial isc dodatkowo do pracy bo jego wyplata nie starczy ;/ i Zastanawiamy się czy nie mialby we wakacje jechac do wujka do Londynu dorobic podczas uropu
burza tez mam usg w poniedziałek i znowu w poradni genetycznej mam nadzieje ze nie trafie na ta wredna babe i tez się wiecj dowiem i może zobacza co jest miedzy nozkami
martula1985 nie stresuj się tesciowa teraz nie jest to potrzebne,

My wczoraj pozno wróciliśmy z tych warsztatow, pod koniec już zasypialam i bylam taka glodna, nestety nic nie wygraliśmy… nagrody zgarnęły laski które pisaly wiersze a ja to anty talent wiec nici z nagrody, dostaliśmy skarpetki dla dzidzucha sliniaczek, troche probek i broszurki i katalogi

Dzień dobry:-)
Ursula Wszsytkiego Najlepszeo, dużo spokoju i miłości:tak:
Maddlena Daj znać jak będziesz już po badaniu
kamilka87 Trzymajcie się
Myszanka Witamy

Ja właśnie wcinam śniadanko ale dzisiaj jakoś bez apetytu. Dzieci poszły do przedszkola a ja znowu wegetuje w tym łóżku.:wściekła/y: Pewnie jeszcze będę za tym tęsknić ale na szczęście dzisiaj odwiedzą mnie koleżanki z pracy więc będzie wesoło:-) MIŁEGO DNIA !!!

Cześć dziewczyny

Ja dzisiaj kompletnie nie mogłam spać obudziłam się o 3,24 i juz koniec, mordowałam się do rana. U mnie też już tyle wody mieszkamy koło małej rzeczki, ale ona robi nam zawsze niespodzianki już jest prawie na wysokości mostka do naszego domu.

Kamilka miejmy nadzieje, że powódź skończy się szybko.
gdynianka wracaj nam do zdrowia.
Ursula wszystkiego najlepszego.

Ja za chwile uciekam na uczelnie, ale przez tą pogodę nic się nie chce.

Miłego dnia;)

Dzień Dobry :-)

Martula1985 nie stresuj się, myśl o sobie i o maleństwie, bądź ponad tym :)
Melonowa89 pewnie chodziło w ogóle o kofeinę, a ona jest i w kawie i herbacie i nawet w czekoladzie. Ważne żeby nie pochłaniać ekstremalnych dawek. Nie popadajmy w paranoje.
Ursula 100 lat!!! Wszystkiego najlepszego!!!

Wczoraj na kolację nasmażyłam placków z jabłkiem i nie wiem czy po tym dziewczyny czy co, ale miałam takie skręty kiszek w nocy, nie wiedziałam co z sobą zrobić, w pewnym momencie poczułam coś jakby mi macica podskoczyła tak gwałtownie ( sorry w ogóle za takie dokładne opisy ) wpadłam w panikę myślałam że maleństwu się coś dzieje, że pęcherz mi pękł czy Bóg wie co jeszcze, zresztą do tej pory mam schizy, chodzę teraz po ścianach po tej nocy zjem coś i chyba się położę jeszcze :-(

kamilka87 mam nadzieję że to się szybko skończy :( straszne, dobrze że nie jesteś sama w domu :)
akaiah nie dziwię się że nie chcesz siedzieć sama z dzidziusiem po porodzie :) a mąż mimo wszystko odmówił więc bardzo mu zależy na was :))
Ursula wszystkiego dobrego :))
martula1985 uspokoiłaś się troszkę ? normalnie powinien być zakaz wkurzać kobiety w ciąży! mi dziś się śniło że na urodzinach na które mamy iść do siostry M, wszyscy( siostra M i teściowa) na mnie "wsiedli" i strasznie się denerwowałam przez sen :(
Maddlena czekamy na wiadomości!!!!!

Ursula 100 lat :)

dziękuję dziewczyny, za miłe słowa :-) już mi lepiej, dzwoniłam do męża i chwilę porozmawialiśmy, pocieszam się tym, że mamy siebie i stoimy za sobą murem, bo przecież mógł się stawić za własną matką a nie za mną (a tego bym nie zniosła) :-p zbieram się i jadę do Leszna, pochodzę po sklepach i odwiedzę rodzinkę, przynajmniej nie będę myślała o wkurzającej teściowej :-p marys25 masz rację, powinien być zakaz denerwować kobiety w ciąży, a za złamanie zakazu DO LOCHU! :-D

Wczoraj nic nie pisałam, bo jakoś weny nie miałam - humor mi nie dopisuje i do tego jakieś gorsze samopoczucie, mam wrażenie, że te mdłości i wymioty to ja już do końca życia mieć będę:-( Z dobrych wiadomości to mi w posiewie moczu nic nie wyszło, więc się cieszę.

Maddlena - ściskam Cię mocno i trzymam kciuki.
ursula - wszystkiego dobrego i jak najmniej stresów!
akaiah - myślę, że dobrą decyzję podjęłaś. Pieniądze pieniędzmi, ale najważniejsze być razem.:-)

Resztę dziewczyn pozdrawiam i miłego dnia życzę! :)

reklama
Hej dziewczyny

My juz na nogach Adam w domu.. Pogoda narazie sie poprawila...

Tesciowa sprzata a ja mam chwile czasu dla siebie:-D:tak:

martula ty sie nie martw ja swoja mam teraz u sibie juz mi troche dziala na nerwy jesli chodzi o uwagi do mnie... najgorzej ze mi mowi ze jak ty sie ubierasz nie masz tego tamtego:wściekła/y: nosz ku... wa wczoraj jej juz powiedzialam ze nie zycze sobie takich uwag i ja w jej garderobe nie zagladam a ja bede sie ubierac ppo swojemu a nie jak stara baba:no: no i spokoj:-D dzisiaj za kare sprzata:rofl2:

pociesza mnie strasznie to slonko za oknem az milo wyjzec:sorry: no i moze dzis chociaz kawke na balkonie wypije:rofl2:

Do góry