reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Dziewczyny właśnie mój Skarbek sprzedał mi kopniaczka ale cudne uczucie :) A już się bałam że jest coś nie tak że go jeszcze nie czuję.

reklama
gdynianka - niech synek wraca do zdrówka !!
jolka - też wracaj do zdrowia :) i gratuluje i trzymam kciuki za egzaminy. mnie jeszze czekają we czwartek i następny poniedzialek i chyba będzie wsio ;)

avocado - ja tez maiłąm osttanio tak dziwnie że staw biodrowy to jakbym z waty miala i ciągnełam noge po podłodze normalnie bo jakaś się dziwna zrobiłą ale przeszło. magnez łykaj !

nonek gratuluje egzaminów trzymam kciuki za obronę!! :)) u mnie z pogoda tez okropność :( a co do ruchów to mozęsz już doelkiatnie czuć, bo z tego co widzę szczuplutka z ciebie kobietka , a u takiej sylwetki mozna czuć już ;)

zwolineczka gratuluję udanej wizyty, u ze wszytko ok ale dalej się musisz oszczedzać! :)

melonowa - bardzo możliwe żę maleństwo dało o sobie znać - Ty wiesz najlepiej, bo to takie inne uczucie. kto jak kto ale Ty wiesz lepiej od koogoś kto nie jest w ciąży ;) wiec nie sluchaj się PAni tylko włąsnego ciała :) i gratuluję !

ja osattnio mialam okropne dni, ciagle pada, leje deszcz.. z dolnego ślska jestem i stany powodziowe już w moich regionach, mi nie grozi podtopienie bo miesszkam dość wysoko w sensie ze złotoryja jest jedną wielką górą..ale ciagle pada i pada..
no i te choróbsko nie chce odpuściść, robie sobie wywar z 3 cytryn i pije, czosnek jem pod kazdą postacią, no i nic cholera jasna. mam tez napady kaszlu , spać w nocy nie mogę. i boli w klatce piersiowej. i budzę się co chwila z kaszlem.. eh kiedy to przeeejdzieeee !!!!mam już dosc. chodze ciagle nerwowa od zmeczenia.

Natalka tak mam Aok karte... W polsce ona dziala tylko w stanach zagrozenia zycia normalnie nie da sie isc z nia na zwykle przeziebienie do lekarza...

Dziewczymy ale mialam dzis zly dzien psychicznie sama sie wykonczylam:( spakowalam dzis dziecko do przedszkola i zrobilam mu 2 kanapki bo tu sniadanie sie swoje zabiera... I w drugim pojemniczku mial platki mleka.. Pierwszy raz tam NIE zajrzalam:( potem go odbieram a pani mi mowi ze dziecko mialo ogromny stres bo platki byly zepsute:( Jesu.. Otworzylam a on tam przed weekendem dorzucil kawalek banana:( zepsute i smierdzialo:( przeprosilam ale mlody byl smutny zawiodlam wlasne dziecko:( nie moge sie pozbierac bo caly czas mysle co on czul jak otworzyl to pudeleczko:( ehhh no jak moglam zrobic taki blad;(

Dziewczyny nie sugerujcie sie opinia lekarza ze mozecie czy nie czuc dziecko.. To sie samemu czuje ze cos sie czulo:) wkoncu bedzie to odwazniejsze az do porzadnych kopniakow;)

akaiah dużo zdrówka życzę :)
kamilka ma rację to wy wiecie czy coś czujecie a nie ktoś obcy! :) gratuluję motylków ;)
ja dziś nie mogę się najeść :( ciągle jem i ciągle chcę więcej :( buuu a ostatni tydzień to aż 1,5 kg do przodu :(

kamilka przykro mi że tak czujesz ze zawiodłąś dziecko ale pamiętaj zdarza się, teraz jestesmy bardziej roztargnione głowa do góry, może mu to jakoś zrekompensuj ;)

ANN - gratuluje kopniaczków widzę ze prawie w równym zasie czujemy ruchy. rewelacja myśle ze dzieki temu forum jestesmy bardziej swiadome tego <jesli chodzi o mnie>, bo dzieki forum wiem co sie mogę spodziewać i jakie odczucia czuć. super sprawa :)

dobrej nocy dziewczyny !!

Witam Was dziewczyny. Cały dzień nie miałam czasu tu zajrzeć. Jestem po wizycie. Z dzidzia wszystko w porządku, ładnie rośnie, ale niestety nie chciało sie malenstwo ujawnić. Kosmówka się kawałek przesunęla, gin mówi, że raczej nie ma czym sie martwić, ze powinna sie całkiem przesunąc. Przytyłam tylko 600g, wie tyle co nic. Następna wizyta za trzy tyg. A i luteine mam brać nadal.
A jeszcze mam pytanie, któraś z Was pisała o probiotykach ginekologicznych. Możecie coś polecić, bo kupiłam LACIBIOS FEMINA, zapłaciłam 20 zl, a jest tam tylko 10 tabletek i wolałabym cos bardziej "opłacalnego".
gusiak przepis na to przepyszne ciasto napiszę jutro. Dobranoc ciężaróweczki...

akaiah dziekuje kochana. Może przejdz się do lekarza powinien cos zalecic jak ciazle zle się czujesz. Zdrówka życze
Kamilka głowa do góry nawet najlepszemu może się zdarzyć. To wynika pewnie ze stanu w jakim jesteśmy

ja dzisiaj musze sie zabrac za sprzatanie a na 17 na warsztaty mamo to ja ... :)
jest tam podobno konkurs skojarzeniowy moj mozg sie zlansowal pomozcie hihih z czym wam sie kojarzy "Mamo to ja" i nie chodzi tu o gazete :)

miłego dzionka życze

reklama
Witam Dziewczyny, ja wczoraj straciłam moje dzieciatko w 16 tygodniu ciazy. Tak zle jeszcze nie było emocje nie do opisania. Leże w szpitalu i czekam na lyzeczkowanie.

Do góry