reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

hej dziewczyny

no nie da sie przenies odnosnika do Grupy:-( a wydaje mi sie ze nie ma sensu zakladac nowego zamknietego:tak:

A ja dziisaj pospalam ... zjadlam sniadanko wypilam kawe i wkoncu nie pada wiec moze wkoncu gdzies wyjdziemy:tak:

reklama
Hej Dziewczynki,
fatalna noc za mną, obudziłam się o 3 do łazienki i do 6.30 nie mogłam usnąć, potem pospałam do 9.
Niestety też mam problem z drętwieniem rąk, na dodatek budzi mnie często ból biodra na którym śpię albo pleców jak się budzę na wznak :/ Nigdy nie lubiłam spać na plecach a w ciąży niemal co noc budzę się leżąc w tej pozycji. Usilnie staram się układać na lewym boku ale nawet usnąć nie daję rady.
U mnie pogoda brzydka, pochmurno i szaro, chyba wręcz chłodno. Idę sprawdzić :)
Buziaki, miłej soboty.
A no i wszystkiego dobrego dla Waszych Kruszynek z okazji ich święta:-)

Witam Was kochane! Ja mam cięzki wieczór za sobą...zaraziłam sie jak i cała reszta domowników od syna, i miałam wymioty....masakra jakas :( Juz jest troszke lepiej ale brak sił, pospałam do 9:30 i jak sie obudziłam to myslałam, ze jest gdzies 7:30 taka byłam zmarnowana.Zjadłam ledwo sniadanie, a teraz pije kawe..u nas pod Wołominem, nawet ciepławo, ale chmurzy sie i ma padac oczywiscie.

melonowa - przykro mi , "fajne" masz koleżanki, ale widzę ze wszędzie się takie znajdą..
kinga - ja tez dziś obudziłam się z gorączka.. juz myślałam że się wyleczyłam, a tu proszę coraz gorzej, w poniedziałek mam wazne zaliczenia <jak co chwila zresztą> , i nie wiem jak się wygrzebie ze smarków, chusteczek , czosnku...maj gat.

wczoraj piękna pogoda , a dziś znowu pada..

mój M wychodząć dziś do pracy podszedł do brzuszka z nową maskotką którą kupił wczoraj i złożył dzidziusiowi wszystkiego najlepszego z okazji Dnia DZiecka :) kochany

ufff uzupełniłam zaległości w czytaniu, strasznie dużo napisałyście...:-)
Trzymam kciuki za nasze moderatorki, fajnie, że wreszcie będzie można nad tym wszystkim zapanować.

Ja też byłam wczoraj na zakupach, chciałam sobie kupić jakies t-shirty, ale wszystko albo za szczupłe, albo za krótkie nawet w rozmiarze XXL. Mój brzuch jest już duży i niestety pozostają mi tylko ubrania ciążowe. Z kolei w C&A, czy H&M ubrania ciążowe są drogie, a ja bluzkę to w 3 miesiące potrafię zniszczyć rożnymi plamami. Kupiłam sobie na allegro dwa t-shirty ciążowe z nadrukiem, jedna z kaczuszką, a druga z motylkami i w nich aktualnie najlepiej się czuję. Zakłądam każdą marynarkę, czy kurtkę i jest super.:-)

reklama
Do góry