reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

witajcie :)
nie było mnie kilka dni a tu produkcja tasmowa poszła ;p czesc przeczytałam ale reszty nie mam siły, mam nadzieje,że nie bedziece zle ... :) u mnie hmmm .... masakra i fajne chwile... dowiedzialam sie ze nie bede bronic sie w terminie bo kolezanki ktore odbierały wyniki egzaminow chyba ze stycznia czy lutego ... zle mne poinformowaly, poszlam po wpis zeby zdazyc zdac indeks a tu dupa pan profesor do mnie ze ja nie mam zaliczonego egzaminu i mam 2 ... wiec mowie ze to nie mozliwe ze te ktore przekazywaly wyniki powiedzialy ze mam zaliczone, on na to ze nie interesuje go co mi powiedzialy kolezanki, teraz musze zdac egzamin ktory zekomo mam zdany.... i nie bede sie bronic 12 czerwca :wściekła/y::zawstydzona/y::-( caly dzien mialam z glowy i cala noc ... ryczalam i sie wk**** dlaczego zawsze ja :-(ciągle pod górkę :-( na szczescie pogadalam z promotorka i podciagnie mnie na egzaminy w lipcu FAJNA BABKA, ale co nerwów zjadłam to zjadłam :-(

a z tych fajniejszych sytuacji to odpoczelam troche na wsi :-) od cioci dostałam kolejną partię ciuszków ;p i peeełno gazet typu Mamo to ja itp. mam teraz co czytac hehe
No i zobaczylam pulpecika jest taki roszkoszny :)

a wczoraj jak lezalam taka zmeczona wydawalo mi sie ze cos poczułam ... nie wiem czy to mozliwe w pierwszej ciazy pod w 15 tyg ale zawolalam meza i jak dluzej potrzymal reke i troche przydusil to mowil ze cos tez czuje takie smyranie hehe nie wiem czy to dzidzia czy ktos lub cos mi robi psikusa ale chwila byla magiczna :)

Witam nowe mamusie :)

I pozdrawiam was serdecznie :)

reklama
Witam się z rana.
Po pierwsze chcę złożyć życzonka dla wszystkich naszych maluszków, tych starszych dzieciaczków oraz naszych Fasolek z okazji ich święta:-)

Melonowa no okropnie mi przykro, że tak wyszło z twoją obroną, będę mocno trzymać za Ciebie kciuki w lipcu:-) Dasz radę na 100%, szkoda tylko teraz twoich nerwów.

Moje dziecko ma dzisiaj jechać do zoo z kuzynką i jej chłopakiem, ale zastanawiam się czy coś z tego wyjdzie, bo w nocy popsuła się pogoda i wygląda jakby miało padać. Mam nadzieję,że chociaż jutro będzie ładnie i wyszaleje się na plaży.

Uciekam na śniadanie. Milego dnia Mamusie:-)

Dzień Dobry Dziewczynki :-)
Melonowa89 nie przejmuj się, dasz radę, a nerwy nie są Ci teraz potrzebne :-D dobrze, że masz promotorkę fajną i idzie się z nią dogadać, ja też taką miałam, ale większość roku trafiła na takie heksy, że szkoda gadać ;-)

Dziewczyny, czy Wam też w nocy cierpną ręce? no kurcze masakra jest, co noc się budzę, bo taka jestem ścierpnięta.. może to wina tej poduszki to mi mąż ją kupił - taki wielki rogal dla ciężarnych :-D w sumie jeszcze jej nie potrzebuję, ale już śpię z nią, żeby się przyzwyczaić no i ona mnie przez większość nocy utrzymuje w jednej pozycji, może dlatego mi tak ręce cierpną.. a muszę mieć tą poduszkę, bo wcześniej jak zasypiałam na boku albo na plecach to się budziłam na brzuchu :-( a nie chcę Maleństwu krzywdy zrobić..

Aaa no i wszystkiego naj naj z okazji Dnia Dziecka :happy::happy::happy:

Miłego dnia!

Martula ręcę nie, ale nogi zaczynają. Już kilka razy budziłam się w nocy i musiałam je rozchodzić, ból niesamowity. Myślałam, że czegoś mi brakuje, ale wyniki mam dobre. Co do spania to ja zasypiam na lewym boku, ale niestety często budzę się na brzuchu lub prawym boku i wówczas pobolewa mnie brzuch. Muszę sprawić sobie taką poduchę jaką masz, mam nadzieję, ze to pomoże.

witam:0
mi z nogami sie nic nie dzieje wiec nie pomoge...
ale zastanawiam co kupic do smarowania brzuszka w 1 ciazy duzo przytylam zostal mi flaczek i rozstepy chcem teraz choc troche temu zapobiec i nie wiem co wybrac... moze pomozecie?

Kochana dla mnie najlepszy jest ten:

z9795652Q,KOSMETYK-DLA-MAMY---1-MIEJSCE-Perfecta-Mama-Intensywny.jpg
stosuję od początku i jestem bardzo zadowolona. Nie pamiętam tylko ile kosztował ale nie był bardzo drogi ;-)

Załączniki

• z9795652Q,KOSMETYK-DLA-MAMY---1-MIEJSCE-Perfecta-Mama-Intensywny.jpg
    z9795652Q,KOSMETYK-DLA-MAMY---1-MIEJSCE-Perfecta-Mama-Intensywny.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 32
ja sobie w rossmanie kupiłam firmy tołpa krem dermo body mum o taki

Tołpa, Dermo Body Mum, Krem ujędrniający brzuch, uda i pośladki - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

mało nie kosztował bo coś około 40 zł, ale jest wydajny i póki co jestem zadowolona

a jeśli chodzi o poduszkę do spania, to mam taką i jestem mega zadowolona, fajnie, że ma ściąganą poszewkę, bo nie wszystkie mają, a nie wyobrażam sobie spać pół roku na niepranej poduszce :-p

Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | motherhood.pl

reklama
annie. - no ja kupiłam sobie nowy biustonosz, nawet dwa, bo mnie bardzo szybko piersi urosły i te stare mnie już uciskały
melonowa - współczuję zamieszania z pracą magisterską, bo ja wiem, jak jest to stres, a teraz jest Ci to najmniej potrzebne, ale już niedługo i będzie po obronie :-)
martula1985 - mnie w nocy cierpnie bok, ten na którym leże, jest to niesamowicie wkurzające, bo muszę się co chwila przekręcać, no ale co zrobić... też mam tę poduszkę, kupiłam ją ze względu na problemy z kręgosłupem i na razie to głównie w dzień z niej korzystam :)

Co do kosmetyków to ja mam balsam Sexy Mama z Bielendy i jedno, co mogę stwierdzić, to jest on dobry na suchą skórę, jest to chyba jedyny, który faktycznie nawilża.

U nas dziś fatalna pogoda. W nocy spać nie mogłam, głowa mnie bolała, a rano oczywiście zaliczyłam wymiotowanie... No ale już lepiej. Zaraz jadę do pracy, a o 17.00 koleżanka ma mnie odwiedzić, więc zapewne zajrzę do Was jutro:-) Miłej soboty!

Do góry