reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
kamilka87 tak ja pisalam o wyjezdzie do Niemiec szczerze mowiac nie moge sie doczekac aby wyjechac, chce aby rodzina byla razem bo tak na odleglosc to byle jakie z nas malzenstwo a poza tym mam juz dosc ciagle wtracajacej sie mamy do wszystkiego. musze jednak przyznac ze obawiam sie wyjazdu poniewaz nie znam jezyka zd maz pracuje z szefem polakiem wiec tez nie zabardzo ale podstawowe slowka zna najgorzej chyba by bylo zalatwiac sprawy zwiazane z lekarzem ale mysle ze dla chcacego nic trudnego

aaa bylam dzisaiaj na tych zagiegach od meza 3h wypoczynku najpierw dlonie pozniej stopy a na konec rozne zabiegi na twarz bywo fantastycznke wrocilam ladna pachnaca i wypoczeta a przy okazji dowiedzalam sie ze maja tam rowniez basen z fitnesem dla kobiet w ciazy tylko problem czy dziadkowie zechcieli by posiedziec malym

No jak mogłam nie wspomnieć o Dexterze?;-) Uwielbiam i nie mogę doczekać się kolejnego sezonu. Tak samo lubię True Blood, choć momentami jest wręcz obsceniczny.

Czyżby Czekoladka jutro brała ślub? W takim razie Czekoladko wszystkiego najlepszego:-)

Maddlena nie mam dostepu dzis do kompa i z tel nie moge sprawdzic:( jak by sie dalo to przeniose a jak nie trudno ... Bo typowy zamknity watek sie da a to co my mamy to Grupa wiec musze zobaczyc;)

Czekoladko spokojnie z tym szykowaniem pomallu i nie szalej:) i wszystkiego najlepszego !!!

Dziewczyny a ja tak z innej beczki i możecie sie pośmiać :D
Mianowicie zauważyłam ze moje balony sa coraz większe... Czy jest sens kupować większy stanik? Czy w czasie karmienia te piersi zostają takie większe? Nie chce inwestować w drogi stanik który mi posłuży miesiąc... :D

Dziewczyny a ja tak z innej beczki i możecie sie pośmiać :D
Mianowicie zauważyłam ze moje balony sa coraz większe... Czy jest sens kupować większy stanik? Czy w czasie karmienia te piersi zostają takie większe? Nie chce inwestować w drogi stanik który mi posłuży miesiąc... :D

Powiem Ci tak. Ja przed pierwsza ciążą nosiłam stanik B, miałam miałam małe piersi. W ciąży nosiłam D, po ciąży biust się zmniejszył, nosiłam C, no a teraz znowu mam D. Więc istnieje prawdopodobieństwo, że po ciąży biust zostanie trochę większy.

Anni ja bym zmienila nie zdrowo cisnac piersi w zaciasnym.. Ja przed ciaza mialam C po ciazy D ja karmilam to dlugo bylo DD a teraz mam chyba E:D ale narazie stoja w miejscu:)

Mnie dzis caly dzien brzuch swedzi ..ale problemow ze skura nie mam.. Rozstepow tez nie nawet po Adamie nie mialam:) i nie wiem czy sie teraz specjalnie smarowac?

Kurde mam maly problem ... No teraz u nas leje ciagle wiec zimno.. Ale dzis chcialam wywietrzyc mieszkanie zawsze tak robie mimo zimna:/ i tesciowa mi zaraz pozamykala... A pogoda ma byc od poniedzialku wiec jak zwykle u mnie okna balkon pootwierany do samego wieczora.. Ale boje sie ze bedzie problem z tesciowa przynajmniej rano ... Jak ja mam jakis kompromis wyegzekwowac? Nie chce od poczatku zgrzytow z nia ... Ale ja musze miec powietrze...

No chyba tak zrobię i zainwestuje w jakiś dobry stanik o ile taki produkują w rozmiarze E :confused:
Ja sie smaruje od początku i póki ci nic u mnie nie widać. Oby tak dalej. Kupiłam w Rossmanie specjalny balsam dla mamusiek w promocji i jest rewelacyjny.

reklama
Bunny pozazdrościć relaksu! ja się doprosić o drapanie pleców wieczorem nie mogę :-D
Czekoladka powodzenia na ostatniej prostej, czekam na relację i jakieś zdjęcia :)
Gdynianka wiesz natchnęłaś mnie tymi serialami, był moment że oglądałam ich masę na raz ale teraz jakoś tak się uspokoiłam, i wracam do starych już pokończonych, i tak wałkuję mój kochany Sex w wielkim mieście i "Przyjaciół", a z trwających True Blood nadrabiam poprzednią serię bo 16 czerwca wchodzi nowa, jako psychiczna nastolatka oglądam Vampire Diaries i Once Upon a time, z abstrakcyjnych komedii "Suburgatory" choć zawsze jak ktoś mi przez ramię patrzy to mówi - boszzzz jakie to głupie :))
annie ja miałam dokładnie ten sam dylemat i powiem Ci że kupiłam taki materiałowy, ciążowy bez typowych rozmiarów B,C,D... tylko S,M,L i on jest elastyczny niemal sportowy ale kupiony na dziale ciążowym, dałam za niego bodaj niespełna 50 zł i piersi rosną ale stanik razem z nimi :D Jedyny minus taki że on jest miękki więc generalnie odznaczają się sutki :/ mi to trochę wisi bo siedzę w domu a na ulicy mnie to nie rusza, do pracy już bym się obawiała taki włożyć, chociaż zależy pod co.

Uff odpisałam :)
Z zakupów wróciłam wściekła - NIC nie kupiłam, w C&A fatalna kolekcja dla ciężarnych a w zasadzie w tym w którym ja byłam był tylko jeden wieszak więc ciężko to nazwać kolekcją, w H&M dziki tłum ludzi i chore ceny. Cały dzień wszyscy się cieszyli że na ulicach pusto, że w firmach luz, w autobusach pusto...już wiem gdzie wszyscy są - w centrach handlowych - co za naród na majówkę jechać!:-D
Na szczęście kupiłam truskawki ;)

Dobranoc Mamuśki, do jutra ;-)

Do góry