reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

rojku jest ratownikiem medycznym niejedna urodziła mu na rękach ;)

a co do pobytu w domu własnie zaczela sie awanturka z moja mamą , zawsze tak jest kiedy oznajmiam jej ze juz dzis jade do DOMU , pokłóciłysmy się na ostro siedze rycze, nawrzeszczalam się na nią , zaczał boleć mnie brzuch..mam nadzieje ze dzidzius nie bedzie nerwowy. to moj ostatni przyjazd do domu na wiecej niz kilka godzin..mam dośc paranoi.

reklama
O widzę, że fanatyczki serialowe jak i ja też tu są :)
Ja aktualnie, że skończył się sezony to szperam w starych.
Jakieś 6 lat temu zakochałam się w serialu już starym, ale ŚWIETNYM! Six feet under. Serial z opisu wydaje się nieciekawy, ale zassał mnie tak, że ciurkiem oglądnęłam wszystkie sezony :)

Teraz oglądam serial The Killing. To taki cięższy o śledztwie sprawie morderstwa.
Mentalista też jest fajny :)
Glee oglądałam, ale po drugim sezonie mi się znudził ;P
Poza tym Sherlock - angielski
New Girl - komediowy

Zazwyczaj po jednym odcinku decyduję, czy warto dalej oglądać.

A jak lubicie takie trochę dziwne, a wręcz dziwaczne seriale, to jeszcze oglądałam Skins (ten angielski) i Girls (HBO)

meango ja czekam na kolejna serie Mojego Dextera :-D
ja ostatnio wkręciłam się w szalone lata 70te bo leća na comedy central :D i w dwie spłukane dziewczyny teksty są zarabistę, ale nie dla kazdego bo podjżdzają pod homofobię, rasizm, seksizm i inne. ale ja uwielbiam taki humor wiec dla mnie bomba :D

Widziałam dwa pierwsze bodaj serie :)
a potem jak zwykle się znudziłam, może niesłusznie :) Jak zabraknie seriali, to może wrócę do niego :p

reklama
Dziewczyny nie ma nawet czasu zbytnio z Wami pisać bo do wesela już tylko 2 tygodnie więc troche ucichne ale żeby nie było że znikam.Bo po weselu wszystko nadrobie:-):-):-):-)

Do góry