reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Dostalam dzisiaj zaproszenie od koleznaki do kina na "Oszukane" bylyscie moze na tym filmie.? Slyszalam ze dosc wzruszajacy jest, a nie chce beczec w kinie bo oststnio bardzo wrazliwa jestem na wszytsko :-D

url=http://www.suwaczki.com/]
xnw43e3kmtzuv7gi.png
[/url]

reklama
Olettka witaj, ja byłam, troche jest długaśny...ale może dlatego tak mi sie wydawało bo co chwila sikam ;-)
generalnie moze wzruszyć, ale z łzami nie ma co przesadzac, az tak nie ;-)

amethys żartowniś z tego Twojego lekarza... No tak, zagrożona ciąża to sa wyrzeczenia i poświęcenie. Ale czego się nie robi dla maleństwa...
meago będxzi dobrze, nie denerwuj się. Czekamy na dobre wieści.
..

Ostatnia edycja:
reklama
meago:) czekam na relację )
A jesli chodzi o te "Oszukane" to rano włączam TVN i tam tak okropnie ciągle promują, reklamują i gadają o tej produkcji że mam dość i nawet nie chcę go oglądać. Przez dobre 3 tygodnie codziennie zapraszali obsadę, reżysera...nie wiem, wszystkich! :p Po premierze co chwila była relacja z kina, no generalnie obrzydzili mi tą produkcję. Ale może za darmo bym poszła ;) Jakoś nie chodzę do kina, szkoda mi pieniędzy już wolę iść na kolację i posiedzieć we 2 niż 2 godziny siedzieć i wąchać popcorn :rofl2:

Do góry