reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

no to ja znikam kochane dziewczyny uważajcie na siebie :) używajcie pogody dziś pięknej i słonecznej. a ja dzieś biorę sie za malowanie salonu. :) jedno juz bede miała z glowy, pożniej zostanie wymiana łazienki , i czas powoli przygotowywać pokój dla maluszka hihiih najlepsze na koniec zostawiam hehe

całusy i dużo słonka !!

reklama
My zaraz obiadek i na powietrze mam nadzieje ze zajrze przez weekend...

Co do pizamy ja bede miala 2 koszule ale ta ze spodenkami to do domu juz;) bo nie lubie jak mi sie cos po nogach placze.. Zreszta cale zycie spie w majtkach;)

Udanego weekendu wszystkim zycze...

Ametyst odezwij sie co u lekarza? Czy wszystko wporzadku? Czy plamienie ustalo?

witajcie dziewczyny trochę mnie nie było a u was tyle się działo :-)

ja dziś miałam wizytę u gina i wszystko jest ok 20 maja mam wizytę w poradni genetycznej i usg genetyczne :) będzie to już połowa 14 tygodnia może będzie coś więcej widać :)

meago o jakie skurcze mięsni chodziło Twojej lekarce? spokojna jazda chyba nie powoduje takiego napięcia, mi się wydawało zawsze że bardziej chodzi o ryzyko upadku i zbytni wysiłek :confused:

Dziewczyny, tak poza tym, jak jest u Was z cerą? bo ja od jakiegoś tygodnia wyglądam jakbym przechodziła ospe :-(
włosy też aż krzyczą o nożyczki. Powiedzcie że to minie..

Yyyy meago dla mnie to dziwne naprawde bo co innego zagrozona ciaza ale tak to co mamy lezec siedziec i najlepiej nieoddychac:/ a potem wlasnie kobiety maja ze soba problemy z cialem, czasem z porodem bo za slabe miesnie:( no i by wychodzilo ze na czas drugiej ciazy trzeba dzieci ktore sie ma oddac na 9 miesiecy bo wtedy dobiero nasze miesnie pracuja;)

reklama
Meago to w takim razie wszystkiego najlepszego!

A z tym rowerem i innymi rzeczami to ja uważam, że każdy musi zaufać swojemu lekarzowi. Jeden powie tak inny inaczej, ale chodzimy do akurat tego lekarza, bo mu ufamy i musimy go słuchać :)

Do góry