reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Jak mnie bolał brzuch poszłam do ginekologa i dostałam 3x1 dgupaston i 2x1 luteine na noc powiem wam że od poniedziałku czuję sie wyśmienicie nie czuje żadnego bólu brzucha.Moim zdaniem lepiej się skontaktować z lekarzem.

Ja juz biore Duphaston, a wlasciwie juz koncze brac, jeszcze kilka dni do konca opakowania.moj gin powiedzial, ze od 10 tyg ciaza potrafi sie juz sama utrzymac..

reklama
dzięki kochana
pierwszy raz słyszę o takim usg co będziesz miała, ale znalazłam coś takiego : Gynae.pl - Informacja Ginekologiczna - Gabinet USG 3D/4D daj znać jak poszło i jak maluszek :) ja będę miała usg dopochwowe.
Mnie też pobolewa brzuch ale rzadziej niż w 6 tygodniu , podobno to normalne mama mówiła, że ją całą ciąże podbrzusze bolało.
Zaraz zbieram się n uczelnie i też mam dzisiaj egzamin.... mdłości wróciły :-(

Miłego dzionka życzę :)

Melonowa jak miałam robione badanie prenatalne z Misiem to również było dopochwowe, chyba zawsze tak robią Co do bólu podbrzusza to również miałam przez całą ciążę. Teraz boli mniej i rzadziej.

Dzisiaj wpada do nas ojciec z macochą, przygotowałam lekki torcik porzeczkowo-budyniowy, i kilka potraw na kolację. Ale ślinka leci mi tylko na ten torcik... Ciekawe jak ojciec zareaguje na wiadomość, że jestem w ciąży.

Miłej niedzieli

Rojku - udanych zakupów! Pochwalisz się, prawda?

Kupiłam płaszczyk- trecz w Reserved.
Reserved - W3284
I schodziłam chyba z 10 sklepów z butami i chciałam sobie kupić lordsy. I moja kacza stopa strasznie w tym kroju buta wygląda, więc kupiłam takie, żeby jakoś wyglądały. Po czym stwierdziłam w drodze, że jednak jak za taką kasę, to nie powalają mnie na ziemie, więc je zwrócę. Poza tym pasowałyby raczej do spodni, a baleriny to takie uniwersalne. I zamiast sobie poprawić humor, to sie wkurzyłam, że ciąża mi rozum odbiera ;P i już dwie soboty złaziłam za butami i dalej nic..

Najpiękniejsza maszyna losująca, jaką widziałam :p

Gusiak88 ja to, żeby się nie stresować zaraz zniosę ze strychu spodnie ciążowe :)

Co do włosów dziewczynki, to ja ostatnio doszłam do swojego koloru, bo tragicznego nie mam i oszczędniej będzie ;P Ale z tym farbowaniem, to spytajcie się ginów, bo mnie się wydaje, że to jakaś bujda z tym, że się nie można farbować.

hej dziewczyny !!! piekna pogoda u mnie a u was ? :) żyć sie chce !! :))
mimo że spałą bym 14h dziennie. 10 h ja i 4 godziny jeszcze dosypia dzidzius hehe :)
mnie za to czeka pracowity tydzień, na uczelni mam same zaliczenia i to codziennie. ale jedynie do czego odliczam to wizyta u ginka w piątek !! :)))
kochane ! miłego dnia pełnego słońca ! :)

Hej jestem jestem ale weekendy zwykle spedzamy rodzinnie i z synkiem troche wtedy pracuje nad pisaniem czytamy i spacerujemy... Wczoraj byla wietrzna pogoda:/ siedzielismy w domu:)

A dzisiaj tyle slonca cieplutko wiec zaraz naszykuje oobiad i idziemy na spacerek:)

Ogolnie czuje sie juz super mdlosci to juz prawie wcale boli tez raczej nie mam:)

KAMILKA87 pamiętasz jak pisałąś ze mialaś drżenie rąk ostatnio ? dwa dni temu miałam to samo, było mi duszno, ręce się telepały, było mi słabo. przeraziłam się. ale wypiłam magnez i zjadłam kromala z serem i powoli przechodziło. trwało dobre 10minut. nieprzyjemne uczucie.

reklama
Noo akaiha pamietam tj okropne ale znow wzielam pomidora i slodla herbate i pomoglo tez ok 10 min trwalo i pomalu dochodzilam do siebie:) to albo potas albo cukier.... Nie pomyslalam o magnezie:/

Do góry