reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witajcie dziewczyny ja właśnie przygotowuje się na uczelnie ... A wczoraj byłam na wizycie u diabetologa no i okazało się to czego się obawiałam....:-( mam początek cukrzycy :-( do poniedziałku mam walczyć ze specjalną dietą. W poniedziałek idę na kontrole i wtedy pani doktor stwierdzi czy położy mnie do szpitala na dalsze badanie czy zostajemy przy diecie. Jak cukier będzie szalał to zacznę brać insulinę :-( ..... oby jak najpóźniej . Tak się boje ..... mam nadzieje, że dzidziuś będzie zdrowy.

Co do USG to ja mam dopiero 24.04 już się nie mogę doczekać aż zobaczę moją kruszynkę.

Miłego dnia życzę i może do popołudnia

reklama
Dzien dobry Kobietki! Jestem dziś od rana pełna energii! Pije kawkę i biorę się zasprzątanie, bo ostatnio trochę się leniłam, traz trzeba to ogarnąć jakoś. Mam też zamiarpoprzeglądać ubrania, pomierzyć, te które się nie nadają na ciąże popakować i wynieść do piwnicy. a Wy jakie macie plany na sobotę?
Melonowa, nie martw się na zapas i myśl pozytywnie!! Trzmam za Ciebie kciuki!!

melonowa trzymam kciuki, żeby na dietce się skończyło!

Ja się zbieram do fryzjera poprawić sobie humorek :p
A potem mam nadzieję, że dorwę jakieś buty wiosenne

Melonowa - don't worry, mam cukrzycę insulinozależną od 8 lat, urodziłam już jedną zdrową córcię i teraz też wierzę, że będzie ok. Musisz tylko dbać o swoją dietę i ruch, stosować się do zaleceń lekarza i broń Boże, nie stresować się wyskokami cukrów, bo one mogą się zdarzyć zawsze. A stres podwyższa cukry. Więc pełen relaks i będzie dobrze. Nie takie rzeczy teraz potrafi medycyna :tak:

Rojku - udanych zakupów! Pochwalisz się, prawda?

Gdynianka - no kawaler boski :)

O ludzie, u nas wreszcie słonko! Poczekam jeszcze chwilę, aż mi podsuszy trawnik, i wychodzimy z E. na podwórko! Tylko szczerze pisząc, to mnie wkurza to, ze nie mogę dźwigać - zniosłabym sobie z góry donice z pelargoniami, zrobiłabym porządek, powyrywałabym krzaczory co się rozpanoszyły... A tak to kicha, że mogę robić tylko za mózg akcji, małżonka w domu dziś nie ma i nie ma komu robić za mięśniaka.
A jak się Gdynianka pochwaliła kawalerem na wydaniu, to ja się pochwalę moją panną (tu akurat jako urocza "maszyna losująca"), pieszczotliwie nazywaną przez nas Żuczkiem: Kwiato-stany: Wyniki candy

Melonowa trzymam kciukasy za Ciebie i Kruszynkę, na pewno wszystko będzie dobrze kochana:-)

Ja dzisiaj od 5 rano zaliczyłam kibelek z 15 razy, zwymiotowałam już chyba wszystkie wnętrzności, masakra. Muszę zadzwoniń do ginka, bo kazał jesli będzie w ciągu doby około 10 wymiotów, ma mi coś przepisać...
No i piersi znowu zaczęły mnie boleć, ale tak mocno, że jak Misiek mocniej się przytulił to popłynęły mi łzy z bólu... Chyba będzie udany weekend, nie ma co...a jeszcze na jutro zaprosiłam mojego ojca z macochą, mamy im przekazać dobrą wiadomość, obym czuła się lepiej.

Ja farbowałam przedtem na rudy, teraz mam duże odrosty, ale będę czekać nie zafarbuje. Myślałam o płukance ziolowej zeby je przyciemnic:)

reklama
Do góry