reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Czy któraś z okolic krakowa myśli rodzić w Ujastku ??? :-):-)
Cześć Mamuśki.Dołączam do Was to nasza pierwsza ciąża jesteśmy w 9tygodniu,czuję się dobrze mdli mnie od czasu do czasu poranną toaletę odwiedziłam zaledwie dwa razy, co do zachcianek strasznie mam ochotę na kwaśne (ogórki,kapusta kiszona,papryka konserwowa). Z dnia na dzień potrafię zjeść dużo więcej brzuszek rośnie a wizyta już 18stego - nie mogę się doczekać . Pozdrawiam
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Witaj pirat w naszym gronie :-):-)
DoMisia1985
Fanka BB :)
A ja jutro wybieram się do ginekologa na NFZ, ciekawe jak zostanę potraktowana, to już prawie w sumie 12 tydzień, więc powinni zrobić USG. Idę pierwszy raz, chce dostać jakieś skierowania na badania, żeby zmniejszyć koszty. Te wszystkie badania są strasznie drogie. Mam nadzieję, że uda mi się coś wyegzekwować.
Właśnie skończyłam prasować, padam....
Właśnie skończyłam prasować, padam....
pirat - gratulacje i Witaj
Ja tak samo jak Kinga cale zycie na diecie. Niestety uwielbiam jesc, nigdy nie mialam nadwagi, ale to tylko dlatego ze nigdy nie pozwolilam sobie jesc to na co mam ochote. Co gorsza moj organizm wcale sie nie przyzwyczail do zdrowego jedzenia-caly czas z nim walcze. Teraz staram sie nie jest slodyczy, od 2 tygodni surowo sie pilnuje zeby nie jesc i tak od 2 tygodni o niczym innym nie mysle tylko o slodyczach ciezkie to moje zycie ze mna sama
Rosea to najladniejsza "maszyna losujaca" jaka kiedykolwiek widzialam ;-) naprawde sliczna!
Pomalu zerkam na ciuszki dla ciezarnych i patrzcie co fajnego znalazlam: Fertile Mind Belly Belt Maternity Clothing Extender Kit | eBay . Taki pasek pozwala poluznic troszke przyciasne w brzuszku jeansy Osobiscie chyba musze to juz zamowic, bo jest nam juz coraz ciasniej we dwojke w jednych jeansach ;-)
Ja tak samo jak Kinga cale zycie na diecie. Niestety uwielbiam jesc, nigdy nie mialam nadwagi, ale to tylko dlatego ze nigdy nie pozwolilam sobie jesc to na co mam ochote. Co gorsza moj organizm wcale sie nie przyzwyczail do zdrowego jedzenia-caly czas z nim walcze. Teraz staram sie nie jest slodyczy, od 2 tygodni surowo sie pilnuje zeby nie jesc i tak od 2 tygodni o niczym innym nie mysle tylko o slodyczach ciezkie to moje zycie ze mna sama
Rosea to najladniejsza "maszyna losujaca" jaka kiedykolwiek widzialam ;-) naprawde sliczna!
Pomalu zerkam na ciuszki dla ciezarnych i patrzcie co fajnego znalazlam: Fertile Mind Belly Belt Maternity Clothing Extender Kit | eBay . Taki pasek pozwala poluznic troszke przyciasne w brzuszku jeansy Osobiscie chyba musze to juz zamowic, bo jest nam juz coraz ciasniej we dwojke w jednych jeansach ;-)
reklama
Jolka6621
Fanka BB :)
witam wszystkie koleżanki widzę, że powoli przychodzi czas, gdzie każda z nas desperacko zaczyna poszukiwania luźniejszych ciuszków :-) miałam dziś taki problem, bo egzamin-trzeba ładnie wyglądać, a tu zonk, spodnie ciasne! na szczęście zapożyczyłam od mamy, bo nosi większy rozmiar. chodzicie do pracy jeszcze? bo ja już myślę nad zwolnieniem, wymęczona jestem bardzo