reklama
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
nonek90, gratulacje!!
tez w koncu widziałam Bobaska, jest cudowny pomachał do mnie łapkami. ma takie słodkie piąstki
udanego weekendu!
tez w koncu widziałam Bobaska, jest cudowny pomachał do mnie łapkami. ma takie słodkie piąstki
udanego weekendu!
BabyPoznan
Fanka BB :)
Eh zazdroszczę Wam usg Ja mam we wtorek i już doczekać się nie mogę! Odebrałam dzisiaj wyniki (też z czterech fiolek krwi!) i wszystko w porządku. Pozdrawiam Was ciepło!
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Maryś pochłonęłam wielką porcję, obiadek był naprawdę pyszny;-)
BabyPoznan a wiesz jak ja będę Tobie zazdrościć we wtorek;-) Bo mnie będzie czekać prawie 4 tygodnie do kolejnego spotkania z Kruszynką na usg;-)
Tak wstawiamy te zdjęcia z usg, a wyobrażacie sobie jak będziemy wstawiać zdjęcia naszych skarbów zaraz po urodzeniu:-) Ja już się nie mogę doczekać:-) I tego która pierwsza z nas urodzi... jaka będzie wtedy gorąca linia na bb;-)
No i chciałam Wam oficjalnie przedstawić przyszłego starszego brata - mój skarb Michałek z kwiatkiem dla Cioć w oczekiwaniu na prawdziwą wiosnę;-)
BabyPoznan a wiesz jak ja będę Tobie zazdrościć we wtorek;-) Bo mnie będzie czekać prawie 4 tygodnie do kolejnego spotkania z Kruszynką na usg;-)
Tak wstawiamy te zdjęcia z usg, a wyobrażacie sobie jak będziemy wstawiać zdjęcia naszych skarbów zaraz po urodzeniu:-) Ja już się nie mogę doczekać:-) I tego która pierwsza z nas urodzi... jaka będzie wtedy gorąca linia na bb;-)
No i chciałam Wam oficjalnie przedstawić przyszłego starszego brata - mój skarb Michałek z kwiatkiem dla Cioć w oczekiwaniu na prawdziwą wiosnę;-)
Załączniki
BabyPoznan
Gdynianka - uroczy młodzieniec :-)
Jolka6621
help mdłości wróciły szybciej, niż sobie poszły, macie może jakieś sposoby jak sobie z nimi radzić?
JustynaNL
My też juz dzisiaj po wizycie zmiana lekarza trafiona, w końcu doczekałam się jakichś badan, wyniki, które robiłam poprzednio, a w szczególności mocz, okazały się nie takie zle jak piszą w Internecie no i przy okazji widziałam Malucha lekarka potwierdziła, ze pójdzie po siostrze i w kwestii adhd i w kwestii pozowania do zdjęć wiec ,,żywy model,, mi się szykuje jak poprzednio czuje, ze wesołą brygadę będę miała w domu jak podrosna
Termin u tego lekarza wyszedł na 2.11 z om a z usg na 4.11 czyli idzie równo kolejna wizyta za dwa tygodnie, kolejne wyniki do odebrania i może zdjęcie do kolekcji też pstryknie
Termin u tego lekarza wyszedł na 2.11 z om a z usg na 4.11 czyli idzie równo kolejna wizyta za dwa tygodnie, kolejne wyniki do odebrania i może zdjęcie do kolekcji też pstryknie
reklama
R
rojku
Gość
Wczoraj byliśmy z mężem po stołki do naszej nowej kuchni. Zmeczona byłam i odrazu padłam do łóżka
Chwalić się proszę!
maddlena, Gusiak88, Jolka6621 dołączam do brzuchatek. Tez mnie wydęło i też się boję co to będzie dalej
gdynianka no kawaler wyśmienity