reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny.J anie dawno wrociłam z pracy,ledwo zyje, bo wczoraj z wieczora dopadło mnie przeziębienie a dzis jeszcze gorzej,moze podpowiecie mi jakie macie sposoby na walke z przeziębieniem w ciazy..bo mi nie zdarzało sie chorowac w poprzednich 2 ciązach i nie miałam z tym tematem do tej pory zstycznosci. Co do sportów, ja przed ciąża chodziłam na fitness,uwielbiałam wrocic taka spocona do domu, i udawało mi sie jakos utrzymywac wage z ktorą od zawsze mam problemy, łatwo przytyc, trudniej zrzucic,2 lata temu wazyłam 56 kg przy 166..teraz od zajscia w ciąze,62,63 wacha sie, zalezy od dnia. Ale ja oprócz mdłosci nie miłam wymiotów, i apetyt na niektore rzeczy niestety dopisuje,strasznie sie boje ze przytyje za duzo i potem znów walka.Takze musze sie pilnowac, i pozostaja mi spacery z dziecmi i M...no i zamierzam chodzić a basen, juz mi przyjaciółka obieceła , ze razem bedziemy chodzic.

reklama
Nati ja też z chęcią bym się wybrała w ten weekend, ale i chciałabym i boję się;) wizytę mam dopiero 23, więc może gdyby któraś z Was miała wcześniej mogłaby zapytać?

320085_646701092013256_821646712_n.jpg
i dzisiaj były frytki hehehhehe a dupcia rośnie

Kamilka, aż się uśmiechnęłam, jak przeczytałam Twój post =D to w weekend, jeżeli pogoda dopisze wyciągam męża na przejażdżkę do lasu :-)

ja po całym dniu ganiania za synusiem nie mam sił pedałować na rowerku... za bardzo daje mi w kość :) może dwa razy jeździłam.... mam 153cm i waże 47kg to chyba nie jest tak źle.... :) dla mnie ok :)

Ja mam sporą nadwagę, wzrost 160cm a waga 73 kg.... Mam takie geny po mamusi, no i zapracowałam sobie na taką nadwagę przez ostatnie 7 lat. Dlatego teraz bardzo się pilnuję, chciałabym przytyć nie więcej niż 10 kilo(wiem, że chcieć to można, ale będe się starała). Narazie dobrze mi idzie, bo ciągle muli mnie w żołądku i nie mam ochoty jeść. Właściwie to wmuszam w siebie jedzenie.

wiecie co dziewczynki, moze przewrazliwiona jestem,hormony itp..ale jakos dziwnie mi tu ostatnio, mam wrazenie , ze pisze sama do siebie;/albo poprostu przez to , ze pracuje za rzadko tu bywam..nie wiem..Ps. gdzie podziewaja sie dziewczynki z początku topiku,bo jakos mi tu pusto i samotnie sie robi...

reklama
Do góry