reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Jolka6621 gratulacje!!!! i Witaj wsrod nas :)
Agusimama my raz zrobilismy tak, ze po badaniu kiedy lekarz mial zrobic USG poprosilam lekarza, czy moj facet tez moglby byc przy badaniu i lekarz poprosil go poprosil do srodka-nawet z fotela nie shodzilam.

a co do rodzaju USG to ja w 8 tygodniu mialam robiony przez brzuszek, ale to dlatego, ze tu w UK nie promuja dopochwowych skanow, bo mowia, ze moze byc niebezpieczne.

Ale wszystko bylo ladnie widac przez brzuszek juz w 8 tygodniu :)

Powodzenia

PS. Mi to brzuch strasznie juz urosl. moj facet nazywa go teraz "dzidziusiowo" smieszy mnie to dosc :)

reklama
Dostałam zlecenie odprowadzić citroena jumpel do krakowa, no to już pierwszy raz w życiu takiego smoka prowadziłam ale jazda:-) :crazy: obudziłam się w skawinie a tu ŚNIEG:szok::szok::szok: jeju co ja tu robie????a ja przyjechałam w półbucikach, naszczescie w torbę zgarnełam kozaki.Dziś wracam do lodzi ale pociągiem:no:

Cześć dziewczyny... weekend dla mnie był koszmarny... mdłości wymioty ... brr
Jeśli chodzi o usg w uk... to ja miałam w poprzednich ciążach trzy razy transwaginalnie i w 10 tygodniu przez powłoki brzuszne... Nie spotkałam sie z tym ze to niebezpieczne. Teraz czekam na list ze szpitala z terminem spotkania z konsultantem...
A jak Wy sie dziś czujecie????

Dzień dobry :)
my zaczęliśmy dzień od zupy ogórkowej:szok: której mi się zachciało w okolicach kolacji :eek:
ale zaraz jakąś herbatkę sobie zrobię...
dziś mam wolne:-)

Ja tez dzisiaj odpoczywam jutro zajęcia i wolne do poniedziałku ;)

Jakos nie mogę wyskoczyć z łózka nadal leże do towarzystwa mam pieski;)

Jolka6621 witamy!! :-)
U mnie dzień się zaczął słabo, ledwo żywa jestem, w nocy non stop się budziłam, wierciłam, ganiałam siku, ogólnie nie mogłam spać. Teraz siedzę i odliczam godziny do dzisiejszej wizyty, już się nie mogę doczekać.
Kochane, u mnie za oknem też jakoś tak paskudnie, niby nie jest zimno, ale słoneczka brak :-(

DoMisia ja wracam 6 maja a zwolnienie chcę poprosić ginka od 29 lub 30 kwietnia.
Jolka6621 witaj wśród nas:-)

Moje dziecko chyba zrozumiało, że mamusia musi dłużej pospać niż do 5, bo od kilku dni śpi do 7 - 7.30. Zjedliśmy śniadanko, pobawiliśmy się, a teraz pora na spacer - a mi się nie chce...bo pogoda jakaś taka niefajna. Po południu idę do lekarza z tym moim problemem żołądkowym z niedzieli, zobaczymy co powie.
Wczoraj pisałam, że mdłości mi mijają...nic bardziej mylnego, dzisiaj mam mega mdłości i wymiotuję. Do tego zaczęła boleć mnie głowa, ale da się wytrzymać;-)

reklama
witam nową kolezankę;-)
w wątku o wizytach wkleiłam zdjecie kruszynki- jest boska, ma juz zaczatki raczek i nózek- boskooooo

jestem taka szczesliwa;-)))))))))))))
nadal badania dopochwowo

Do góry