reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
ja chce iść w przyszłym tygodniu to pewnie też dopochwowe będzie a jutro albo w środe na badanie krwi musze iść.
Kupujecie coś dla maluszków? ja nic nie mam wszystko oddałam . Oglądałam w internecie ubranka niektóre takie słodkie,że aż korci żeby kupić ale sie powstrzymam ale już nie długo-):happy:

Agusimama, ja idę jutro na usg 9 t 5 d i myślę, że będę miała jeszcze dopochwowe. Dam jutro znać ;)
Mój mąż bardzo chce chodzić ze mną ale na to jak określił “normalne“, bo na dopochwowym twierdzi, że czułby się niezręcznie na widok lekarza z tą sondą między moimi nogami:-D a ja rozumiem, nie naciskam, no i mój już szukał gdze w naszym mieście robią usg 3 d i najchętniej już by mnie umówił, żeby zobaczyć:-)

fajnie -)ja trzymam test ciążowy na pamiątke -) w pierwszej ciąży u lekarza byłam od razu a w drugiej sie test zapodział a ten trzymam mam sentyment do tych dwóch kreseczek-))
ja mam kocyk ,który miało każde dziecko po kolei teraz bedzie mieć to-)

Nie wiem skad mam tyle energii dziś. Zrobiłam domowe zapiekanki na kolacje. Galaretki bo uwielbiam. A teraz wymyśliłam ciasto, właśnie się piecze:)

Dzieczyny widziałam moją Fasolkę i słyszałam jej serduszko:-) :-) :-) Kruszynka ma dokładnie 15mm, a serduszko biło 183 uderzania na minutę:-) Wszystko idealnie:-) Jutro w świetle dziennym zrobię zdjęcie ze zdjęcia i wstawię:-)

A i wg usg termin nie na 16 a na 13 listopada:-)
Jeju, ale się cieszę, energia mnie roznosi

Ja sie klade bo juz padam...

Dzisiaj zrobilam ryz z truskawkami bo mialam mrozone a potem zjadlam cale pudeleczko swierzych truskawek bodajze z hiszpani;) hehe wazne ze zapach i smak ten sam:D jutro zamowienie zrobilam u meza na sliwki nie wiem skad sa ale sa przepyszne;P kurde owoce to bym mogla kilogramami jesc:) i wedliny i mieso:/

Milego wieczorku do jutra;)

reklama
Witajcie
Nie bylo mnie pare dni bo na weselu byłam i dziś jeszcze starałam się odespać ;-) Jutro mam wizytę prywatnie a we środe pierwszą na Nfz. Tak się złożyło ;-) A musze iść jeszcze prywatnie bo gin wymaz mi pobierał i mam mieć jutro wyniki. Proszę więc o kciuki za jutrzejszą wizytę;-) Idę Was nadrabiać:tak:

Do góry