reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

ewelina ogromne gratulacje :)
dziś mieliśmy tragiczną noc. Po pierwsze synek wyspał się w dzień, a po drugie coś mu było. Był strasznie marudny, niespokojny i nie spałam do 4.30. Teraz karmienie, oczywiście usypia podczas. Myślę, że był zagazowany, do tego kupki, ulewał, przebieranie, wypluwanie smoka, potem chce smoka i tak co 3 min. Jestem padnięta i zdemotywowana po tej nocy. Aż boję się kolejnej...

reklama
hej :)
na bolalace suty jest jeden domowy sposob ja uzywalam tez go otoz oklady z kapusty :))

u nas ok, mala kocha spacerki nie spi na nich ale oglada swiat :)
lozeczko coraz bardziej toleruje

karoo kapusta mi na zastoj poomogla anie na rany na sutkach.............zreszta kapusta hamuje laktacje dlatego poki brak zastojow nie uzywam jej:)

dzisiaj mielismy szczepienia-maly dzielny byl a to az trzy uklucia. teraz spi u babci-od razu odwiedzilismy.
katarek jak narazie nie przechodzi....i splywa do buzi;( ale lekarka nic nam nie przypisala i pozwolila nawet zaszczepic.,
bedziemy walczyc dalej sami z glutem:)

Hej dziewczyny dopiero dziś wyszliśmy zeszpitala mały napierw miał żółtaczkę potem, pępek zaczerwieniony zresztą nadal ma ale wypuścili nas cieszę się ogromnie zastanawiam się co u Natali miała mieć wywoływany poród a u cisza........

witam :) nie udało mi sie załapac na listopad choc termin mialam na 25.11 to córeczka sie nie spieszyła i na swiiat przyszła 02.12 czyli zostałam grudniową mamuska :) wlaśnie gdzie jest Nati???

reklama
Do góry