reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

A ja na kolacje wczoraj zjadłam-uwagaaaa.....Kebaba z baraniną :D z ostrym sosem,tz wyjazdłam same mieso z kapustą ze srodka, placka nie chciałam, ale chodziło za mną nie wiem ile czasu. Co do ubranek nie mam nic..moj młodszy syn 1 lipca konczy 5 lat,wczesniej kilka lat temu dałam bratowej dla jej synka, ale nie licze , ze teraz mi da, bo ona jest troche dziwna, i uwaza, ze jak cos dostała to juz nie musi sie tym później dzielic ;// A ja, ze nie mialam w planach jeszcze wtedy 3 dzidziusia to nie zostawiłam sobie nic,nawet podgrzewacz do butelek dalam, ale akurat o to sama sie upomne, bo troszke mnie kosztował, i nie zamierzam wszystkiego od nowa.Łózeczko z materacem , i bujaczek wiem juz , ze dostane od swojej przyjaciółki, a reszta niestety trzeba kupic.Dziś na sniadanie kaszka na mleku i kanapeczka z dżemem:)

reklama
Hej dziewczyny\

Ja mam dzisiaj dzien wariacji chybaa..

maz wstal posprzatal zrobil dziecku jesc i pojechal po zakupy z ?Adasiem:szok::szok: szok a ja dop[iero wstalam bo w nocy brzuch mnie pobolewal nogi cierply i synek przyszedl w nocy i gnietlam sie z nim:baffled:

Mam podobno nic nie jesc bo on wroci i ma zrobic pyszne sniadanie:szok: zastanawiam sie co mu sie stalo:confused:

Hej dziewczyny\

Ja mam dzisiaj dzien wariacji chybaa..

maz wstal posprzatal zrobil dziecku jesc i pojechal po zakupy z ?Adasiem:szok::szok: szok a ja dop[iero wstalam bo w nocy brzuch mnie pobolewal nogi cierply i synek przyszedl w nocy i gnietlam sie z nim:baffled:

Mam podobno nic nie jesc bo on wroci i ma zrobic pyszne sniadanie:szok: zastanawiam sie co mu sie stalo:confused:

pozazdrościć :) na mnie dzisiaj czeka sporo pracy hehe ale nie chce mi się zwlec z łózka ;p mąż jest w szkole i nie wiem o której wróci bo zmienili im plan.

dziękuję :) no misie dopiero zacznie 7 tydzień ;-) trzymam kciuki za twoja wizytę a jak się czujesz? widzę że to nie pierwsza ciąża :happy:

Oj tak nie pierwsza , uczciwie licząc 6 , Agnieszka miala by 20 lat , i jeszcze ciąża pozamaciczna i tu bylam o krok od śmierci bo dlugo im szło rozpoznanie, więc skonczyło się wylewem wewnętrzynym.ale się udało połatali i to druga ciaża od tego czasu. pytasz jak się czuję , raz trochę zagubiona bo adhd , a teraz marze tylko o spaniu , spała bym wszedzie , potrafie jechać do mamy bo bliźej do łóżka, czuję sie jak flegmatyczka,w żadnej ciąży nie czułam się taka padnieta, a ta zmiana nastroiu jest nie do zniesienia
:no::no::no:

Witajcie:)
Ja dziś dobrze spałam nie liczą psa sąsiada który wył mi pod oknem o 5 rano ale w miare spałam:)
A Ja własnie wogóle nie mam ochoty na żadne fast foody wręcz na zdrowe jedzonko:)

dziękuję :) no misie dopiero zacznie 7 tydzień ;-) trzymam kciuki za twoja wizytę a jak się czujesz? widzę że to nie pierwsza ciąża :happy:

Oj tak nie pierwsza , uczciwie licząc 6 , Agnieszka miala by 20 lat , i jeszcze ciąża pozamaciczna i tu bylam o krok od śmierci bo dlugo im szło rozpoznanie, więc skonczyło się wylewem wewnętrzynym.ale się udało połatali i to druga ciaża od tego czasu. pytasz jak się czuję , raz trochę zagubiona bo adhd , a teraz marze tylko o spaniu , spała bym wszedzie , potrafie jechać do mamy bo bliźej do łóżka, czuję sie jak flegmatyczka,w żadnej ciąży nie czułam się taka padnieta, a ta zmiana nastroiu jest nie do zniesienia
:no::no::no:

kurcze ale cie życie doświadczyło :-( trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze, żebyś była zdrowa no i dzidziulka zdrowiuteńka. Podziwiam Cie :-) dużo siły życzę. Ja się nie mogę z wyrka podnieść ... jestem leniwa i jakaś taka zrezygnowana... ciekawe czy to przejdzie

reklama
Ja też nic nie mam ... I od nikogo nie dostanę, nie ma w rodzinie małych dzieci. Wszystko pokończyło co najmniej 16...:-(
Na razie nic nie kupuję, poczekam z tym do maja ;) Wtedy będę po dokładnych badaniach, mam zaplanowane prenatalne (usg genetyczne plus testy z krwi i usg 4d)... Będę pewna że "nie zapeszę" :-D
Wolę powoli wszystko sukcesywnie kupować żeby portfel tak nie odczuł.

Do góry