A ja na kolacje wczoraj zjadłam-uwagaaaa.....Kebaba z baraniną z ostrym sosem,tz wyjazdłam same mieso z kapustą ze srodka, placka nie chciałam, ale chodziło za mną nie wiem ile czasu. Co do ubranek nie mam nic..moj młodszy syn 1 lipca konczy 5 lat,wczesniej kilka lat temu dałam bratowej dla jej synka, ale nie licze , ze teraz mi da, bo ona jest troche dziwna, i uwaza, ze jak cos dostała to juz nie musi sie tym później dzielic ;// A ja, ze nie mialam w planach jeszcze wtedy 3 dzidziusia to nie zostawiłam sobie nic,nawet podgrzewacz do butelek dalam, ale akurat o to sama sie upomne, bo troszke mnie kosztował, i nie zamierzam wszystkiego od nowa.Łózeczko z materacem , i bujaczek wiem juz , ze dostane od swojej przyjaciółki, a reszta niestety trzeba kupic.Dziś na sniadanie kaszka na mleku i kanapeczka z dżemem
reklama
melonowa89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny\
Ja mam dzisiaj dzien wariacji chybaa..
maz wstal posprzatal zrobil dziecku jesc i pojechal po zakupy z ?Adasiem szok a ja dop[iero wstalam bo w nocy brzuch mnie pobolewal nogi cierply i synek przyszedl w nocy i gnietlam sie z nim
Mam podobno nic nie jesc bo on wroci i ma zrobic pyszne sniadanie zastanawiam sie co mu sie stalo
maz wstal posprzatal zrobil dziecku jesc i pojechal po zakupy z ?Adasiem szok a ja dop[iero wstalam bo w nocy brzuch mnie pobolewal nogi cierply i synek przyszedl w nocy i gnietlam sie z nim
Mam podobno nic nie jesc bo on wroci i ma zrobic pyszne sniadanie zastanawiam sie co mu sie stalo
melonowa89
Hej dziewczyny\
pozazdrościć na mnie dzisiaj czeka sporo pracy hehe ale nie chce mi się zwlec z łózka ;p mąż jest w szkole i nie wiem o której wróci bo zmienili im plan.
dziękuję no misie dopiero zacznie 7 tydzień ;-) trzymam kciuki za twoja wizytę a jak się czujesz? widzę że to nie pierwsza ciąża
Oj tak nie pierwsza , uczciwie licząc 6 , Agnieszka miala by 20 lat , i jeszcze ciąża pozamaciczna i tu bylam o krok od śmierci bo dlugo im szło rozpoznanie, więc skonczyło się wylewem wewnętrzynym.ale się udało połatali i to druga ciaża od tego czasu. pytasz jak się czuję , raz trochę zagubiona bo adhd , a teraz marze tylko o spaniu , spała bym wszedzie , potrafie jechać do mamy bo bliźej do łóżka, czuję sie jak flegmatyczka,w żadnej ciąży nie czułam się taka padnieta, a ta zmiana nastroiu jest nie do zniesienia
Oj tak nie pierwsza , uczciwie licząc 6 , Agnieszka miala by 20 lat , i jeszcze ciąża pozamaciczna i tu bylam o krok od śmierci bo dlugo im szło rozpoznanie, więc skonczyło się wylewem wewnętrzynym.ale się udało połatali i to druga ciaża od tego czasu. pytasz jak się czuję , raz trochę zagubiona bo adhd , a teraz marze tylko o spaniu , spała bym wszedzie , potrafie jechać do mamy bo bliźej do łóżka, czuję sie jak flegmatyczka,w żadnej ciąży nie czułam się taka padnieta, a ta zmiana nastroiu jest nie do zniesienia
melonowa89
dziękuję no misie dopiero zacznie 7 tydzień ;-) trzymam kciuki za twoja wizytę a jak się czujesz? widzę że to nie pierwsza ciąża
kurcze ale cie życie doświadczyło :-( trzymam kciuki żeby tym razem było wszystko dobrze, żebyś była zdrowa no i dzidziulka zdrowiuteńka. Podziwiam Cie :-) dużo siły życzę. Ja się nie mogę z wyrka podnieść ... jestem leniwa i jakaś taka zrezygnowana... ciekawe czy to przejdzie
czekoladka21
Mama Nadzi :*
A ja nie mam nic a nic ubranek i wszystko ale to wszystko musze kupić.W rodzinie nie mam małych dzieci jedynie takie co już mają 12 lat.
melonowa89
czekoladka21 to duża wyprawka cie czeka ...
reklama
Ja też nic nie mam ... I od nikogo nie dostanę, nie ma w rodzinie małych dzieci. Wszystko pokończyło co najmniej 16...:-(
Na razie nic nie kupuję, poczekam z tym do maja Wtedy będę po dokładnych badaniach, mam zaplanowane prenatalne (usg genetyczne plus testy z krwi i usg 4d)... Będę pewna że "nie zapeszę"
Wolę powoli wszystko sukcesywnie kupować żeby portfel tak nie odczuł.
Na razie nic nie kupuję, poczekam z tym do maja Wtedy będę po dokładnych badaniach, mam zaplanowane prenatalne (usg genetyczne plus testy z krwi i usg 4d)... Będę pewna że "nie zapeszę"
Wolę powoli wszystko sukcesywnie kupować żeby portfel tak nie odczuł.