Hej dziewczyny,mam ostatnio taki spadek formy,czuje sie juz od południa strasznie zmeczona,w pracy po 12 juz nie nadaje sie do niczego, a na dodatek tez boli mnie podbrzusze, takie ala skurcze, ciągnięcia..jest to bardzo uciązliwe. Ogólnie zaczynam sie bac, jak poradze sobie z 3 dzieckiem,czy to nie za duzo jak na moje siły..ech
reklama
nonek90 ja tez zawsze chciałam 3..ale chyba przeceniłam swoje siły, teraz zaczynam sie bac, mam nadzieje, ze to minie..i nie wpadne w jakąs ciązową deprechenarazie zaczełam widziec wszystko na czarno,brak poswiecanego czasu moich chłopakom tyle ile by chcieli, itp...
Meago-gdzie jestes, odezwij sie,jak po wizycie,mam nadzieje, ze wszystko dobrze...
Meago-gdzie jestes, odezwij sie,jak po wizycie,mam nadzieje, ze wszystko dobrze...
A ja wogole teraz nie odczowam sennosci wrecz przeciwnie mam nadmiar energi a jak juz mi sie zdazy polozyc na chwile to mi szkoda LEZEC I TRACIC CZAS wiem glupia jestem ale mnie zaraz nachodza mysli ze moglabym w tym czasie cos zrobic a nie lezec zreszta szkoda mi dziecka zeby siedzial sam a ja bede przysypiac
Z Adaskiem znow moglam spac caly dzien nieraz to by mnie wyniesli z lozkiem i bym nie czula
Pojechalismy dzisiaj do reala i kupilam ciasto straciatella z wisniami tak mi sie chcialo a teraz ledwo zyje bo sie tak zamulilam ze nie wysiedze:-(
Z Adaskiem znow moglam spac caly dzien nieraz to by mnie wyniesli z lozkiem i bym nie czula
Pojechalismy dzisiaj do reala i kupilam ciasto straciatella z wisniami tak mi sie chcialo a teraz ledwo zyje bo sie tak zamulilam ze nie wysiedze:-(
Hej ja mam umowe na czas okreslony do konca lipca, na zwolnienie mam zamiar isc pod koniec czerwca, i juz do porodu w domku.Nie ide teraz na L4 poniewaz postawiła bym swojego pracodawce w trudnej sytuacji, i musieliby wziac kogos na moje miejsce, a nie chce zostawic po sobie niesmaku, nie powiem , bo ciezko znosze chodzenie do pracy, kompletnie nie skupiam sie na niczym, i chodze jak w poł snie..ale chociaz ciałem jestem ....jeszcze nie całe 3 miesiące i wolne.
reklama