reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny,mam ostatnio taki spadek formy,czuje sie juz od południa strasznie zmeczona,w pracy po 12 juz nie nadaje sie do niczego, a na dodatek tez boli mnie podbrzusze, takie ala skurcze, ciągnięcia..jest to bardzo uciązliwe.:( Ogólnie zaczynam sie bac, jak poradze sobie z 3 dzieckiem,czy to nie za duzo jak na moje siły..ech

reklama
nonek90 ja tez zawsze chciałam 3..ale chyba przeceniłam swoje siły, teraz zaczynam sie bac, mam nadzieje, ze to minie..i nie wpadne w jakąs ciązową depreche:(narazie zaczełam widziec wszystko na czarno,brak poswiecanego czasu moich chłopakom tyle ile by chcieli, itp...
Meago-gdzie jestes, odezwij sie,jak po wizycie,mam nadzieje, ze wszystko dobrze...

A ja wogole teraz nie odczowam sennosci wrecz przeciwnie mam nadmiar energi a jak juz mi sie zdazy polozyc na chwile to mi szkoda LEZEC I TRACIC CZAS:baffled: wiem glupia jestem ale mnie zaraz nachodza mysli ze moglabym w tym czasie cos zrobic a nie lezec:baffled: zreszta szkoda mi dziecka zeby siedzial sam a ja bede przysypiac:tak:

Z Adaskiem znow moglam spac caly dzien:eek: nieraz to by mnie wyniesli z lozkiem i bym nie czula:-D

Pojechalismy dzisiaj do reala i kupilam ciasto straciatella z wisniami tak mi sie chcialo a teraz ledwo zyje bo sie tak zamulilam ze nie wysiedze:-(

meago uf jak sie ciesze, ze wszystko dobrze u Ciebie..a co do zaglądania na inne wątki, pracuje do 17 i jak wracam ledwo tutaj mam siłe wejsc...jakos nie mam siły juz czytac wszystkich po koleji,moze w week nadrobie...

Witajcie dziewczynki:)
Ja też ogólnie mam dziwne samopoczucie dzisiaj:)Lenia i ostatnio ciągle jestem zmęczona ale to tak jest na początku:)
A dzis naszła mnie ochota na eklerka i mąż pobiegł mi zakupić i jak zjadlam tak mdli mnie okropnie:(

Mam pytanko do pracujących mamuś będziecie szły na zwolnienie?
Ja póki co pracuje ale nie wiem czy lekarz przy następnej wizycie nie bedzie kazał siedziec mi w domu:(

Hej ja mam umowe na czas okreslony do konca lipca, na zwolnienie mam zamiar isc pod koniec czerwca, i juz do porodu w domku.Nie ide teraz na L4 poniewaz postawiła bym swojego pracodawce w trudnej sytuacji, i musieliby wziac kogos na moje miejsce, a nie chce zostawic po sobie niesmaku, nie powiem , bo ciezko znosze chodzenie do pracy, kompletnie nie skupiam sie na niczym, i chodze jak w poł snie..ale chociaz ciałem jestem ....jeszcze nie całe 3 miesiące i wolne.

reklama
Do góry