reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Dziewczyny odebralam dzis wyniki badan na paciorkowca i wyszly dodatnio. Moja znajoma tez go dostala w ciazy i mnie uspokaja ze to nic takiego. W szpitalu podadza antybiotyk i bedzie ok. Ale i tak mnie to zasmucilo.

reklama
evelin85 nic napewno nie bedzie, dosaniesz ten antybiotyk i bedzie ok.
No u nas bole jak chodze, teraz lezymy i Maly broi strasznie... Moj P mowi ze w ten czwartek urodze.. Niewiem skad tak wyliczyl no ale moze akurat...

oj w komediach nie gustuje. :) a z takich smiesznych to straszny film5, ale bedzie smieszny jak ogladalas paranormal activity(horror).z komedii moze byc kac vegas 1,2,3cz, a poza komediami to Olimp w ogniu, Sala samobojcow. to takie ktore podobaja sie mi :) jak wygooglujesz "najlepsze polskie komedie" to moze gdzies wyskoczyc lista :)

reklama
Ja też dzisiaj odebrałam wyniki na paciorkowca, wynik ujemny. Ale z tego co mówili na szkole rodzenia to przy dodatnim tylko antybiotyk podają i tyle :) Nie przejmuj się Evelin, przynajmniej będą zapobiegać :) Na przykład moja mam to była zdziwiona, że takie rzeczy są i że można dziecko zarazić. Kiedyś to nikt się tym nie przejmował, a teraz dzieciaczki są chronione.
Dołączam do grupy, która zostaje na koniec listopada. Tylko, że ja się nie spieszę. Termin mam na 26 listopada a to są moje urodziny i jakoś chciałabym urodzić w okolicy tego terminu.
Co do dolegliwości, to byłam dzisiaj w kinie....ledwo co wysiedziałam na fotelu :( człowiek chce się nacieszyć ostatnimi chwilami wolności a tu ledwo co daje rade wysiedzieć :):):)

Do góry