reklama
BunnyCukino
Fanka BB :)
witajcie mamuśki długo mnie mnie tu nie było ale mam nadziej że mnie choć część z Was pamięta. U mnie straszne zawirowania ciągle jednak pod górę ale o tym przy innej okazji a póki co chce się pochwalić że 31 października urodziłam zdrowa dziewczynkę-Agatkę o 9 rano, waży 3130g i mierzy 53cm.
R
rojku
Gość
Bunny gratulacje!! Zaraz ją wpisuję do wyklutych maluszków
ewelina0307
hej co tu taka cisza czyżbym została sama? Ja dziś dzień leniucha także odpoczniemy sobie z maleństwem.
natalia2291
Kazda ma lenia juz, ewelina0307 sama nie zostalas ale juz coraz mniej nas w dwupaku..
My na 15 30 mojego czasu wizyta u poloznej i opracowanie planu porodu,
Bole sa caly czas u nas, takze juz jestem gotowa w razie czego..
My na 15 30 mojego czasu wizyta u poloznej i opracowanie planu porodu,
Bole sa caly czas u nas, takze juz jestem gotowa w razie czego..
gnosia24
ewelina - ja też jeszcze jestem:-) na chwile obecną walczę z zapaleniem gardła. Ja z porodem czekam do soboty bo w piątek mój synek ma pasowanie na przedszkolaka i chciałabym to jeszcze zobaczyć. Pierwszy termin mam na 10 listopada zobaczymy co z tego będzie.
natalia - trzymam kciuki żeby wszystko było ok!
natalia - trzymam kciuki żeby wszystko było ok!
ewelina0307
Ja niby też jestem gotowa tylko u nas cisza jak makiem zasiał ale kiedyś jak mnie skurcz złapał to mnie taki strach obleciał ze to już że szok
natalia2291
ja wczoraj mialam bardzo silne bole, i liczylam ze to juz ale niestety Nasz Synus uparty strasznie jest..
My dopiero zaraz sniadanko bedziemy jesc. bo obudzilismy sie po 10 naszego czasu, polezelismy, i P pojdzie po buleczki, dzemik i kakao to tego mmm... oczywiscie do tego czasu zjadlam juz banana, kisc winogron i babeczki. Synus jak zawsze wariuje, wczoraj przy bolach spokojny byl bardzo.
My dopiero zaraz sniadanko bedziemy jesc. bo obudzilismy sie po 10 naszego czasu, polezelismy, i P pojdzie po buleczki, dzemik i kakao to tego mmm... oczywiscie do tego czasu zjadlam juz banana, kisc winogron i babeczki. Synus jak zawsze wariuje, wczoraj przy bolach spokojny byl bardzo.
ewelina0307
moja mała też dzisiaj spokojna nawet troche sie zaczełam martwić. Ja też po 10 sie zwlekłam ale pierwsze co to kuchnia;-) mój apetyt jest ostatnio nie do opisania co niestety widać na wadze
reklama
natalia2291
u nas waga stala ostatnio... dzis u poloznej sie sprawdzi wage bo ona ma taka dokladna... My dzis pranie naszych poscieli mamy, bo ja MAly z MAmusia w lozeczku bedzie to musi swierzutka byc.. Dziewczyny ja jeszcze nieraz niewierze ze to juz niedlugo bedziemy ialy Nasze Maluszki...