reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

u nas jest tak samo z P.. Troszczy sie niesamowicie, nie kaze nic robic, potrafi po 10h w pracy byc i jeszcze po obiad zrobic, bo lnasluchal sie lekarzy ze ja niemmoge nic robic i mam lezec i tak mi kaze.. ale i tak dzis upralam taki wiekszy dywanik szczotka taka bo musze cos robic to siedzial oburzony... a mi to 10 minut zajelo...

zaraz kapiel u nas i znow w wyrko, a mam tak goraco w domu ze ledwo idzie wytrzymac... ojej tak mi poodpalal grzejniki zebym wygrzewala sie i ten katar wstretny

reklama
Iwona to super, że mąż tak się troszczy sam z siebie o Ciebie :)

Mój od kilku dni jakiś chłodniejszy się zrobił, może ma mnie dosyć. Twierdzi, że przesadzam a on zwyczajnie zmęczony. A po prostu chciałabym, żeby trochę tylko mi czasu poświęcił. No ale cóż, pewnie niebawem wrócimy do normy.

Natalia ja też jestem zazdrośnica :)

aaga jak wiekszosc z nas tylko nieraz ja to z zazdroscia moja to przesadzam masakra... teraz juz wogole mam mase kompleksow i boje sie ze kto inny mu sie spodoba... a dobrze wiem ze my jestesmy dla niego calym swiatem bo po jego zachowaniu to widac no ale niestety moja glowa nieraz sie lasuje:)

Dziewczyny a jak to jest z tym seksem w ostatnich tyg ciąży? jeśli nie chce się wywołać przedwcześnie porodu to można nie można?? (nie pisze o tym czy się chce czy się nie chce, bo w moim przypadku się nie chce:-):-):-))

dziewczyny nawiazujac do zazdrosci to mialam tez z tym problemy w poprzedniej pracy mojego lubego ;) tylko ze pracowal "przy jednym biurku" z panna, ktora nawet przy mnie potrafila dotykac go w sposob jednoznaczny, mimo ze tyle razy mowil ze ma tak nie robic :) teraz pracuje w firmie gdzie sa sami faceci, wiec jestem spokojniejsza, ale tez mialam problemy, ze ja tyje w ciazy, a ona zgrabna laska jest. grrr :-/ klotnie, czepianie sie o byle co, wiecie jak to jest. zazdrosc to zly doradca :-)

rojku ​zrobie inhalacje z soli moze bedzie lepiej wiem ze cieplo nie zbyt ale tak moj P odpalil mi grzejniki ale dzis juz beda wylaczone. Moje bole przybieraja na sile ostatni porzadny mialam 18 26 i teraz jest cisza. Maly przy bolach nadzwyczjnie spokojny.. To chyba juz niedlugo..

reklama
Do góry