reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

natalia też pomyślałam, że u Ciebie może się zaczyna

seks może przyspieszyć poród, ale to chyba regułą nie jest.

iwona masz rację, zazdrość dobra nie jest, chyba że mała i konstruktywna :)

dziś przez to siedzenie i nic nierobienie dużo zjadłam, czuję się taka pełna - a kilogramy ciągle nowe dochodzą... masakra.

reklama
dziewczyny! dzis 3 dzien po terminie, tak jak gin kazal pojechalam do szpitala zeby zbadali ale tylko zbadali a ktg nie robili bo powiedzieli ze to tylko robia jak sie na oddzial kladzie ;/ szyjka bez zmian a ten gin nawet twierdzil ze na opuszek rozwarcie ( w czwartek inny mowil ze na luzny palec), kazal monitorowac ruchy, isc do lekarza np w srode i dopiero w czwartek, 8 dzien po terminie do szpitala. Czy bez ktg tyle czasu mozna? czy to jest jakies bardzo niezbedne badanie? Z drugiej strony wolalabym nie miec wywolywaneog porodu...:(

paula ja niestety nie pomogę, nie wiem za wiele o ktg. Ale skoro tak CI kazali, to będzie ok. Licz ruchy i zgłoś się za kilka dni na IP. A jeśli coś będzie Cię niepokoiło to uderzaj tam wcześniej.

no u Nas cisza, bez silniejszych boli.. pije swiezo wyciskany przez P soczek z pomaranczy bo mnie naszlo na witaminki, i zaraz bedziemy dokanczac film bo przerwalismy ze wzgledu na master chefa, musze ogladac kazdy odcinek.. a Wy jak Kobietki?

reklama
Do góry