reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Nie denerwuj sie bo to nie jest dobre dla ciebie ani dla maluszka. wiem ze latwo mowic, no ale trudno, stalo sie.
my leniuszkujemy a maluszek jakis spokojny. kregoslup mnie dalej boli, pogoda dobija, makabra.

reklama
Rojku zauważyłam, bo od razu edytowałam odpowiedź – dzięki :)
mam tak jak Ty, nie lubię zapeszać, wywoływać itp. raz poroniłam, a po teście ciążowym od razu opakowanie z o.b. schowałam uradowana; przy obecnej ciąży o.b. do tej pory stoją na swoim miejscu – żeby nie zapeszyć... :)

natalia, iwona na dniach pewnie będzie się zaczynać, bóle chyba o tym świadczą, na pewno bliżej niż dalej :)

kika czyli w domu mamy podobnie :) ach te chłopy, duże dzieci i tyle... a co do wyboru cc czy sn przy takiej wadze, to popieram całkowicie.

Ja tv oglądam i wyszywam sobie. Podjadam w międzyczasie. Dziś bojkotuję i nie mam obiadu, M się zdziwi jak wróci z pracy, a niech parówki sobie zrobi... A sama może potem frytki sobie zrobię. Taki szał na nie miałyście, że mnie zaraziłyście :) i też spapuguję, jutro u mnie będzie pomidorowa :)

Ja na szczescie nie mam problemu ze swoim "chlopem", bywaja momenty ze az przesadza w tej trosce o mnie. :) a jak wykryli u mnie kamienie na narkach to poil mnie sokiem z jablek bo rozmawial z moim lekarzem i ten mu powiedzial ze to moze mi pomoc. takze nadmierna troska tez nie wychodzi na dobre :) najlepsza jest szczera rozmowa- bynajmniej tak bylo w naszym wypadku ;)

nagadalam P przez tel ze niechce z nim gadac itd, wkurzaja mnie laski u niego w robocie zazdrosnica jestem wrrr.. Lodowka juz zamowiona P po pracy odbierze, teraz mi jak zawsze glupio ze mu afere wykrecilam za nic..:zawstydzona/y:

U nas Maly sie uspokoil troszke,teraz jem takie placki sobie do tego pomidorek i slodka buleczka i kubek smakowego mleczka.. takze mix dobry
Musze dzis wyregulowac brwi sobie bo juz mam ladne krzaczki heh
aaga84 tak napewno blizej juz... jutro wizyta u poloznej musze isc oddac buty do sklepu bo kupilam za male.

1379836_1431905183703307_1531047157_n.jpg Dziewczyny doradzcie ktory najlepszy kolorek???

Załączniki

• 1379836_1431905183703307_1531047157_n.jpg
    1379836_1431905183703307_1531047157_n.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 87
iwonabb ja też tak mam ze swoim.Jak np. wyszło, że mam anemię w ciąży to nic innego nie było w lodówce tylko wołowina bo tak mu lekarz doradził (w efekcie na mięso patrzeć już nie mogę). Czasami mi go szkoda bo on tak sie stara a ja nie chcę popadać w paranoję jakąś a czasami po prostu mnie wkurza tą nadopiekuńczością.
rojku mam nadzieję że mała szybko wyzdrowieje chociaż teraz taka pogoda. Dobrze, że ty nic nie złapałaś poważnego.

U mnie dzisiaj jakoś sennie. Zaraz zadzwonie do mojego P i powiem mu żeby sie przejechał na porodówkę bo dowiedziałam się przez przypadek że w szpitalu gdzie chcemy rodzić do porodu rodzinnego musi zakwalifikować lekarz wcześniej. Przyznam że nie bardzo wiem o co chodzi dlatego niech jedzie i się dowie z pierwszej ręki.

reklama
Do góry