reklama
Rojku zauważyłam, bo od razu edytowałam odpowiedź – dzięki
mam tak jak Ty, nie lubię zapeszać, wywoływać itp. raz poroniłam, a po teście ciążowym od razu opakowanie z o.b. schowałam uradowana; przy obecnej ciąży o.b. do tej pory stoją na swoim miejscu – żeby nie zapeszyć...
natalia, iwona na dniach pewnie będzie się zaczynać, bóle chyba o tym świadczą, na pewno bliżej niż dalej
kika czyli w domu mamy podobnie ach te chłopy, duże dzieci i tyle... a co do wyboru cc czy sn przy takiej wadze, to popieram całkowicie.
Ja tv oglądam i wyszywam sobie. Podjadam w międzyczasie. Dziś bojkotuję i nie mam obiadu, M się zdziwi jak wróci z pracy, a niech parówki sobie zrobi... A sama może potem frytki sobie zrobię. Taki szał na nie miałyście, że mnie zaraziłyście i też spapuguję, jutro u mnie będzie pomidorowa
mam tak jak Ty, nie lubię zapeszać, wywoływać itp. raz poroniłam, a po teście ciążowym od razu opakowanie z o.b. schowałam uradowana; przy obecnej ciąży o.b. do tej pory stoją na swoim miejscu – żeby nie zapeszyć...
natalia, iwona na dniach pewnie będzie się zaczynać, bóle chyba o tym świadczą, na pewno bliżej niż dalej
kika czyli w domu mamy podobnie ach te chłopy, duże dzieci i tyle... a co do wyboru cc czy sn przy takiej wadze, to popieram całkowicie.
Ja tv oglądam i wyszywam sobie. Podjadam w międzyczasie. Dziś bojkotuję i nie mam obiadu, M się zdziwi jak wróci z pracy, a niech parówki sobie zrobi... A sama może potem frytki sobie zrobię. Taki szał na nie miałyście, że mnie zaraziłyście i też spapuguję, jutro u mnie będzie pomidorowa
Ja na szczescie nie mam problemu ze swoim "chlopem", bywaja momenty ze az przesadza w tej trosce o mnie. a jak wykryli u mnie kamienie na narkach to poil mnie sokiem z jablek bo rozmawial z moim lekarzem i ten mu powiedzial ze to moze mi pomoc. takze nadmierna troska tez nie wychodzi na dobre najlepsza jest szczera rozmowa- bynajmniej tak bylo w naszym wypadku
natalia2291
Fanka BB :)
nagadalam P przez tel ze niechce z nim gadac itd, wkurzaja mnie laski u niego w robocie zazdrosnica jestem wrrr.. Lodowka juz zamowiona P po pracy odbierze, teraz mi jak zawsze glupio ze mu afere wykrecilam za nic..
U nas Maly sie uspokoil troszke,teraz jem takie placki sobie do tego pomidorek i slodka buleczka i kubek smakowego mleczka.. takze mix dobry
Musze dzis wyregulowac brwi sobie bo juz mam ladne krzaczki heh
aaga84 tak napewno blizej juz... jutro wizyta u poloznej musze isc oddac buty do sklepu bo kupilam za male.
U nas Maly sie uspokoil troszke,teraz jem takie placki sobie do tego pomidorek i slodka buleczka i kubek smakowego mleczka.. takze mix dobry
Musze dzis wyregulowac brwi sobie bo juz mam ladne krzaczki heh
aaga84 tak napewno blizej juz... jutro wizyta u poloznej musze isc oddac buty do sklepu bo kupilam za male.
natalia2291
natalia2291
wlasnie miedzy tymi jest moj dylemat, mamy z P zamiar taki Mamie mojej na swieta kupic... bo wiem ze chciala a nigdzie go nie mogla znalezc.. i ja mam taki od P dostac ale niechce,
nietypowy.nick
Zaangażowana w BB
iwonabb ja też tak mam ze swoim.Jak np. wyszło, że mam anemię w ciąży to nic innego nie było w lodówce tylko wołowina bo tak mu lekarz doradził (w efekcie na mięso patrzeć już nie mogę). Czasami mi go szkoda bo on tak sie stara a ja nie chcę popadać w paranoję jakąś a czasami po prostu mnie wkurza tą nadopiekuńczością.
rojku mam nadzieję że mała szybko wyzdrowieje chociaż teraz taka pogoda. Dobrze, że ty nic nie złapałaś poważnego.
U mnie dzisiaj jakoś sennie. Zaraz zadzwonie do mojego P i powiem mu żeby sie przejechał na porodówkę bo dowiedziałam się przez przypadek że w szpitalu gdzie chcemy rodzić do porodu rodzinnego musi zakwalifikować lekarz wcześniej. Przyznam że nie bardzo wiem o co chodzi dlatego niech jedzie i się dowie z pierwszej ręki.
rojku mam nadzieję że mała szybko wyzdrowieje chociaż teraz taka pogoda. Dobrze, że ty nic nie złapałaś poważnego.
U mnie dzisiaj jakoś sennie. Zaraz zadzwonie do mojego P i powiem mu żeby sie przejechał na porodówkę bo dowiedziałam się przez przypadek że w szpitalu gdzie chcemy rodzić do porodu rodzinnego musi zakwalifikować lekarz wcześniej. Przyznam że nie bardzo wiem o co chodzi dlatego niech jedzie i się dowie z pierwszej ręki.
reklama
nietypowy.nick
Zaangażowana w BB
iwona z tym się zgodzę